Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (518/533) > >>

wonderland:
@Louie

--- Citat din: Louie din Sâmbătă, 18 Mai 2019, 21:53 ---1. Daca mergi in josul paginii la forum, scrie la utilizatori online, cati vizitatori sunt, cati utilizatori si apoi intre paranteze scrie 0 (zero) Amici.
    Ma rog, or fi persoane care au mai mult de 0 amici, eu am zero  :laugh:
    Care-i treaba cu amicii?  ;D
--- Terminare citat ---

Nu stiu, nici eu nu vad vreun amic. :) La propriu, nu vad si nci nu-mi amintesc sa fi vazut vreodata aceasta mentiune in zona indicata de tine.

Dar, daca te referi la sectiunea din Profil - lista cu amici - aceasta e inutila pentru ca e dezactivata mesageria privata, considerata inutila pentru functiile forumului, asa cum au fost gandite si stabilite de Gigi. :)

--- Citat din: Louie din Sâmbătă, 18 Mai 2019, 21:53 ---2. Cum iti treci in calendar ziua nasterii?  :)

--- Terminare citat ---

Nu putem trece data nasterii direct in calendar.
Dar, daca intri pe Profil pe forum-Modificare profil si iti treci data nasterii - aceasta este adaugata automat in Calendar

@Rentzi

--- Citat din: Rentzi din Sâmbătă, 18 Mai 2019, 22:31 ---3.... Sincer, il prefer asa mai simplu.

--- Terminare citat ---

Si eu, desi suntem doar cativa. Cei mai multi se plang ca e complicat si greu de urmarit si utilizat.  |o :slap: :coolsmiley:

@Leia

--- Citat din: Leia din Sâmbătă, 18 Mai 2019, 21:03 ---Cum pot crea un nou topic?

--- Terminare citat ---

Mai e si varianta http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html , care din pacate nu a mai fost accesata demult, deci.... te asteptam sa (re)spargi gheata.  :thumbup:

PS 0 Henclesul ala merita un loc mai bun. La Reteta zilei, poate? ;)

Louie:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 19 Mai 2019, 07:44 ---@Louie
Nu stiu, nici eu nu vad vreun amic. :) La propriu, nu vad si nci nu-mi amintesc sa fi vazut vreodata aceasta mentiune in zona indicata de tine.

Dar, daca te referi la sectiunea din Profil - lista cu amici - aceasta e inutila pentru ca e dezactivata mesageria privata, considerata inutila pentru functiile forumului, asa cum au fost gandite si stabilite de Gigi. :)

--- Terminare citat ---

La mine chiar este, am (0)Amici. Am facut print screen:

Nu este important, doar eram curioasa  :)

Forumul pare complicat dar nu este deloc. Din momentul in care te obisnuiesti cu el, chiar este foarte simplu.
Cand am intrat prima data, eram dezorientata, ma incurcam, dar daca citesti cu atentie instructiunile, este foarte usor de utilizat.

Nina Petre:
133605 Mesaje postate în 1149 Subiecte de 5580 Membri. Ultimul Membru: antoncretu
Ultimul Mesaj Postat: "Re: Chat - aici putem di..." ( Azi la 12:15 )
Vizualizează mesajele cele mai recente pe forum.

Utilizatori Online Utilizatori Online
25 Vizitatori, 2 Utilizatori

Utilizatori activi în ultimele 15 minute:
Nina Petre, Louie
[Administrator]  [Global Moderator]

Chiar dacă ai 0 amici, forumul te place, îți dă informații suplimentare :)!
Dar o amică, necontorizată, cu siguranță pot fi dacă vrei :)!

Louie:

--- Citat din: Nina Petre din Duminică, 19 Mai 2019, 12:45 ---133605 Mesaje postate în 1149 Subiecte de 5580 Membri. Ultimul Membru: antoncretu
Ultimul Mesaj Postat: "Re: Chat - aici putem di..." ( Azi la 12:15 )
Vizualizează mesajele cele mai recente pe forum.

Utilizatori Online Utilizatori Online
25 Vizitatori, 2 Utilizatori

Utilizatori activi în ultimele 15 minute:
Nina Petre, Louie
[Administrator]  [Global Moderator] :love:

Chiar dacă ai 0 amici, forumul te place, îți dă informații suplimentare :)!
Dar o amică, necontorizată, cu siguranță pot fi dacă vrei :)!

--- Terminare citat ---

Ce scumpa esti Nina!   :flori:
Multumesc mult! Esti o dulce!  :kissing:

Leia:
Putem sa ne facem amici, gașcă, grup, confederație pe forum? Cum?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă