Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (513/533) > >>

wonderland:
Imi plac reportajele lui Ilisoi. E unul dintre putinii jurnalisti care mai fac reportaje adevarate. Vine din urma mai tanarul Andrei Craciun.
Postarea asta s-a cam ratacit pe aici, Louie. Nu stiu, insa sa spun, unde era mai bine pusa in valoare. Poate chiar la ”Ce (carti) citim”, ori la ”Povestiri de seara, noapte buna!”, daca ma uit la ora postării.  :kissing:

Intamplator am dat peste o informatiie despre o emisiune, cu care a debutat la radio Florin Calinescu și care se numea ”Duminicile celor singuri”. Nu știu despre ce era emisiunea, dar m-am întrebat cum vă petreceti voi duminica, azi sau în general?

Pentru mine e o zi de mare lene si de încarcare a bateriilor. Mai puțin dimineața, când de vreun an încoace mai fur câteva ore de lucru. Azi am început cu frunzaritul forumului. Cam liniste si pace pe aici. Unde-s cei vechi, ce fac cei noi, duminica?  :)

noiembrie:
La intrebarea" unde-s cei vechi?",draga Wonderland,cei mai multi ,in culise.
Au trecut niste ani,si daca sufletul ramane tanar,materia simte uzura.Asa ca alergam in parc sa ne mentinem elasticitatea articulatiilor,
sa redam forta muschilor,sa ne intarim plamanii.
Privim cu drag si incredere la cei noi,asteptam dialog,initiativa,culoare prin comunicare...

Louie:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 07 Aprilie 2019, 05:58 ---Azi am început cu frunzaritul forumului. Cam liniste si pace pe aici. Unde-s cei vechi, ce fac cei noi, duminica?  :)
--- Terminare citat ---
Cand vad ca nu scrie mai nimeni...parca nici mie nu-mi vine sa scriu  :(
Duminica este relache total. Net, filme, lectura si incarcam baterii pentru inca o saptamana grea  :)

costi31:
Louie draga , nu toti avem fler la scris , desi mi-ar placea , ca sa nu mai zic cat de mult imi lipseste Noiembrie  ???
Si ...multi altii... fara voi viata-i pustiu"

wonderland:
@Costi, nu e vorba de fler. doar de disponibilitatea de a comunica, de a participa.  :coolsmiley:
@Noiembrie, sunt frumoase parcurile acum, asa. E perioada aia cand vezi de la o zi la alta inmugurirea, inverzirea, inflorirea. Ce frumos daca si forumul ar deveni un parc primavaratic. ne mai oprim din alergare, mai lasam un gand, mai raspundem cuiva, mai spunem o gluma, mai povestim o intamplare...
@Louie, te inteleg perfect, la un moment dat...nu-ti mai vine. Dar, respiram adanc si mergem mai departe. Cu incredere, cum a zis noiembrie.
Va imbratisez pe toti, de pe scena sau din culise.
PS - in culise sunt mereu zeci de vizitatori, minim 80 pe zi. Cum ar fi daca macar cativa ar lasa un semn, in fiecare zi?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă