Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 631018 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #2490 : Marți, 26 Iunie 2018, 17:07 »
In noiembrie 2015 in prima excursie cu SC a fost doar un baiat, iar acum la Baile Felix o sa fiti 9 baieti deci raportul o sa fie de 4,5 fete la un baiat. Deci concluzia e una singura va invidiez  ;) 7 la 7 Wau :smitten:

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2491 : Joi, 28 Iunie 2018, 19:40 »
Din nou un grup,tacut de asta data, in Apuseni ,la Garda.
Va rugam salutati gazdele din partea noastra si dimineata, cand motii se vor strange sa plece la munca,in fata terasei,
priviti-i cu drag si zambet,o merita din plin!

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #2492 : Sâmbătă, 30 Iunie 2018, 09:02 »
De la asa ploaie ne-a lovit tacerea…
Stiu, vremea e de numarat bani,facut altceva,dar nu ne inscriem…
Unii isi chinuie neuronul,eu fug de tot ce inseamna chin,imi place starea de bine chiar si in singuratate.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #2493 : Sâmbătă, 30 Iunie 2018, 13:40 »
Poti sa ai o stare de bine si cu neuronu' chinuit.. :angel:
Poate fi un chin si sa tot "fugi" ..relax...mai ales pe vremea asta :pleasantry:

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #2494 : Miercuri, 04 Iulie 2018, 13:32 »
Am ajuns sa nu mai avem impresii din excursii.
Se pun intrebari si nu se mai primeste raspuns.
Lumea vrea comunicare doar pe FB. sau WhatsApp,la intoarcerea din calatorie.
Pentru cei noi nu mai avem informatii,construim un zid si traim in interior,noi cu noi…

Nu asta se vrea a fi Singlescamp.
Daca gandim putin,stim ca in orice comunitate sunt drepturi si obligatii,unele vin din spirit civic,fara bariere.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #2495 : Miercuri, 04 Iulie 2018, 20:30 »
Salutare grup,stie cineva cum se invinge frica de orele de conducere?
Fluturas, am mutat discutia aici...

Fara sa fiu o mare experta in ale condusului, dar cu ceva vechime in spate, cred ca in primul rand trebuie sa iti faca placere sa conduci, dar sa ai si un instructor bun .

Offline Fluturas88

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #2496 : Joi, 05 Iulie 2018, 13:41 »
Instructorul e foarte bun si foarte calm,mai si glumeste din cand in cand,are chiar prea multa rabdare,dar eu la orele de condus st foarte,foarte incordata,nu ma pot relaxa deloc. Deja am trei sedinte facute si eu tot nu stiu nimic sa fac,imi este nu frica,foarte frica,imi tremura piciorul pe ambreiaj si mainile pe volan,st frt panicoasa si incordata,la chestionare ma mai descurc cat de cat dar la condus st varza,nu pot sa fac nimic din cauza ca st mult prea incordata. Ma ia cu emotii numai cat ma gandesc.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #2497 : Joi, 05 Iulie 2018, 18:23 »
Trebuie sa te relaxezi, sa o iei ca pe o provocare, orice se invata, ai instructorul langa tine nu are ce sa se intample. :)
O sa inceapa sa iti placa chiar, deocamdata esti la inceput , hai curaj... :thumbup:.. :)

Cgabriela

• Vizitator
« Răspuns #2498 : Joi, 05 Iulie 2018, 22:05 »
Buna!

Ma bag si eu in discutia despre condus! Nu e ceva anormal sa ai emotii dupa trei sedinte de condus, ai nevoie de ceva mai mult timp sa te obisnuiesti. Gandeste-te ca ai instructorul langa tine si masina are comanda dubla, deci nu are ce sa se intample. Eu cred ca trebuie sa-ti programezi mintea cu imaginea ta conducand fara griji, de exmplu pe un drum marginit de campuri de flori sau in orice alt peisaj care te linisteste. De cele mai multe ori, gandurile noastre influenteaza ceea ce ni se intampla. Deci, relaxeaza-te si gandeste-te ca poti sa faci asta, e floare la ureche!  :)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #2499 : Joi, 05 Iulie 2018, 22:17 »
Cgabriela, esti binevenita in orice discutie :) chiar ma bucur  :thumbup:
Parca o sa vad ca o sa ne scrie Fluturas, peste ceva timp, ca a luat carnetul si abia asteapta sa conduca... :giggle:

Offline Fluturas88

• Newbie
  • *
« Răspuns #2500 : Vineri, 06 Iulie 2018, 13:38 »
Multumesc mult pt incurajari,azi la patru am a patra sedinta de conducere,sa vad ce fac. Ma asteptam sa fie greu dar parca nici chiar asa.

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #2501 : Vineri, 06 Iulie 2018, 13:57 »
Mi-as dori mult sa putem resuscita grupul,sa-i redam forma frumoasa de altadata.
Inca mai lansez semnale de alarma,probabil,conform protocolului,la un anumit timp ma voi opri.
Stiu cauza si o stim cam toti:absenta pe plan intern a liderului.Din pacate Gigi a fost prea mult
prins la externe,iar charisma nu e usor de gasit.

Te nasti cu anumite calitati,le cultivi,inveti,capeti experienta,ajungi in varf…
Ai nevoie de oameni dispusi sa invete linga tine,macar putin.
Inca mai sper...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2502 : Vineri, 06 Iulie 2018, 19:18 »
nu cred ca lucrurile, situatiile mai redevin ce au fost. nici n-ar fi firesc. evolueaza, cu noi ingrediente, noi tipologii. firul rosu le tine. spiritul se preia, se trasnforma. nu e de dorit ca un proiect sa depinda de un singur om. n-ar fi nici drept. cred ca si noi, cei vechi trebuie sa ne adaptam noului. sau sa facem alegerile pe care le credem de cuviinta. am asa o dorinta de a nu fi nostalgica, de a nu tanji dupa lucruri, situatii, oameni, intamplari care au ramas in trecut.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Fluturas88

• Newbie
  • *
« Răspuns #2503 : Luni, 09 Iulie 2018, 20:19 »
Buna seara tuturor,am avut sedinta de conducere vineri si parca a fost mai binisor decat cea precedenta,dar tot am fost incordata. Maine incep prima sedinta in Focsani,aici va fi greu pt ca o sa am parte de samafoare si multe sensuri giratoare,chiar imi va fi greu. Voi ce mai faceti? Ce mai spuneti? Cu ce va mai laudati?:)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2504 : Marți, 10 Iulie 2018, 07:14 »
Se pare ca nu se mai lauda nimeni nu nimic. Traim pe ascuns, ne bucuram pe furis, suferim in tacere...

Fluturas, hai ca se pare ca, incet-incet, capeti incredere. Sa ne povestesti cum a fost prim zi printre semafoare :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.