Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Mey:
Buna dimineața! Sunt noua in acest club, nu am scris niciodată pe forum. M-am înscris pentru Sibiu si astept cu extrem de mare nerăbdare ieșirea. As vrea sa va intreb daca ati format si grupuri de iesit prin Bucuresti. În acest moment sunt după un eșec sentimental (divort), la o varsta nu tocmai tânără (35 ani) si, deși timpul imi este limitat, am nevoie de cat mai multa relaționare. Am pierdut tot: prieteni (cărora le acordasem, se pare, nemeritat, încrederea mea), speranțe, optimism. Prin urmare, daca planuiti ieșiri prin Bucuresti, vizite de locuri interesante, astept vesti. Multumesc.
wonderland:
Bine ai venit, Mey.! Pentru ca exista un topic dedicat prezentarilor ti-am raspuns direct acolo. Intra pe link, sa vezi:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.msg132095.html#new
oviarad:
Prietenii pe care i-ai pierdut Mey, nu erau tocmai prieteni daca te-au parasit dupa un divort, tu esti aceasi casatorita sau nu, ce motiv ar fi avut sa te paraseasca? E mai bine asa, poate vreodata chiar ai fi avut nevoie de ei si te-ar fi lasat balta tocmai cand ti-ar fi fost poate mai greu decat acum. Chiar avem o poezie la atelierul de poezie colectiva, despre prietenie(prieteni) poate reusesti acolo sa-ti versi naduful. :)
Optimismul, speranta sunt acolo , trebuie doar sa le lasi sa te cuprinda, sa le alegi din multitudinea simtamintelor care te napadesc acum , totul e in noi :), am citit undeva odata ca "soarele va rasari si maine dimineata, indiferent daca eu sunt suparat sau nu", deci de ce sa nu alegi sa nu fii suparata, sa-l intampini cu bucurie, sau macar cu un zambet :) daca te lasa iarna asta desigur :)
noiembrie:
Sa spun ca nu-mi dau seama ca ,adeseori,ce scriu deranjeaza,sau agaseaza sau starneste furie in anumite persoane...
Stiu si m-as bucura sa fie multi cei ce scriu,liber,onest,cu daruire.
Intrarea in grup ne invata in primul rand toleranta,acceptarea,ne vindeca.
Daca primul impuls,natural de altfel,e ca aici iti poti cunoaste partenerul de viata,s-ar putea sa te alegi cu dezamagire.
Sigur ai multe altele de invatat !
Mey:
Suntem liberi sa exprimăm ceea ce gandim atat timp cat nu le-am respectiva persoană sau grupul căruia ne adresam. Imi place sa descopăr criticile oamenilor în ceea ce mă privește, putând fi un mod de îndreptare si educare. Relaționare, intt-adevar, ne ajută să devenim toleranți și ne conduce spre vindecare. Fiecare dintre noi este o carte despre viața si piedicile întâmpinate, caz in care, vorbind si intalnindu-ne în diferitele acțiuni, ne va permite să ne câștigăm încrederea de sine pierdută (Cu referire expresă la mine). Multumesc pt incurajare, momentan, vreau sa petrec timp de calitate, în natura, cu oameni onești.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă