Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
optimus sum:
--- Citat din: janeta din Luni, 20 Iunie 2011, 00:10 ---piersica prea coapta ajunge iute gem , iar bobul de grau aurit o ia pe repde inainte spre tubul digestiv . :D
mai copilareste , sumi , mai copilareste...
--- Terminare citat ---
toate au un rost clar definit.
poate scopul piersicii coapte este sa devina gem si al spicului de grau sa devina paine ... :)
scopul vietii mele poti sa-mi spui tu care este ?
maturitatea este o etapa necesara inainte sa plecam ...
micaela:
totusi...imi place mai mult "maturitate deplina", desi conceptul nu corespunde deloc realitatii. ;D
senectutea, asa..., mai peste 15 ani sa-si faca de cap.... :P
janeta:
--- Citat ---scopul vietii mele poti sa-mi spui tu care este ? maturitatea este o etapa necesara inainte sa plecam ..
--- Terminare citat ---
mai sumi , ai tu o asa parere buna despre mine incat sa-ti inchipui ca ti-as putea spune care e scopul vietii tale ?
pai eu am incertitudini care e al proprie-mi vieti , da-mi-te al altuia .
tot ce cred eu este , insa , ca in adancul sufletului nostru exista un raspuns pentru fiecare , trebuie doar sa stii sa-l scoti la suprafata .
maturitatea nu e o etapa necesara inaintea plecarii , pentru ca eu am cunoscut ceva copiluti cu maturitate in gandire si nu si-au luat deloc bilet de drum , asa ca e pacat sa punem barba alba copilului din noi :D
micaela:
succes maxim al SC. s-a-nscris insusi papadelaroma. :D a grait ceva multimii? :D
adda:
ne-a dat binecuvantarea :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă