Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (461/533) > >>

wonderland:

--- Citat din: Gabi p din Duminică, 18 Februarie 2018, 20:07 ---
Iar ghioceii din curte - par rataciti sau veniti prea devreme
--- Terminare citat ---

Gabi p, cred ca s-au grabit. Eu am cativa, pusi de mine in jurul blocului. Rasarisera ei frumos, buchetele vesele printre gunoaiele triste, aduse de vant, de unde le-au aruncat cetateni cu spirit eco-civic, iar acum sunt complet acoperiti de zapada. S-or incalzi cu povesti, poate...

Gabi p:
Iarna a pus stapanire pe toata tara... s-a hotarat sa revina si sa nu lase din timpul ei nici o zi in plus primaverii...asa ca a facut ce stie ea cel mai bine... a imbracat totul in alb... astfel ca au primit si ghioceii o paturica alba sa le tina de cald sa nu ii mai deranjeze vantul rece care bate.

oviarad:
Nu chiar toata tara , in Arad nu e pic de zapada , si nici chiar asa rece nu e , se zice ca de la noapte o fi , vedem

Gabi p:
Aceeasi întrebare, doua raspunsuri

Un întelept obisnuia sa stea zilnic la intrarea într-o cetate. Într-o zi, un calator se apropie de el si îi spuse:
– Nu am mai fost niciodata pe aici. Cum sunt locuitorii acestei cetati?
Înteleptul îi raspunse printr-o întrebare:
– Cum erau locuitorii cetatii de unde vii?
– Egoisti si rai. De aceea, ma bucur ca am putut pleca de acolo.
– Asa sunt si locuitorii acestei cetati, a raspuns înteleptul.
Putin dupa aceea, un alt calator se apropie de el si i se adresa:
– Abia am sosit în acest oras. Cum sunt oamenii de aici?
Înteleptul raspunse cu aceeasi întrebare:
– Cum erau locuitorii cetatii de unde vii?
– Erau buni si cinstiti. Am avut multi prieteni acolo si i-am parasit cu greu.
– Asa sunt si locuitorii acestei cetati, a raspuns înteleptul.
Un negutator care statea de ceva timp în preajma si care auzise aceste discutii, se îndrepta catre întelept si îi spuse cu repros, imediat dupa ce si al doilea drumet pleca:
– Cum poti sa dai doua raspunsuri cu totul diferite la una si aceeasi întrebare pe care ti-au adresat-o acesti doi oameni?
– Fiule, fiecare poarta lumea sa în propria-i inima. Acela care nu a gasit nimic bun în trecut, nu va gasi nici aici nimic bun. Dimpotriva, acela care a avut si în alt oras prieteni, va gasi si aici tovarasi credinciosi si de încredere. Pentru ca, vezi tu, oamenii pe care îi atragem în jurul nostru sunt cei care ni se aseamana…

Iustin:

--- Citat din: Gabi p din Duminică, 25 Februarie 2018, 14:19 ---oamenii pe care îi atragem în jurul nostru sunt cei care ni se aseamana…

--- Terminare citat ---

Conform acestei intelepciuni ar insemna ca singles sunt persoane deosebite carora cu greu le gasesti pereche. Ei ar putea sa se simta singuri chiar si in alta cetate :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă