Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (454/533) > >>

noiembrie:
As vrea sa urez grupului din Marginime calatorie lina,sa ajunga cu bine,sa fie deschisi
sa se cunoasca,cu tot ce inseamna cuvantul.
Stiu ce inseamna cateva zile"scosi" din mediul de stress.Profitati !

Noua, celor de acasa,sa ne fie bine,sa ne rezolvam activitatile,sa acceptam vremea mohorata
cel putin din Bucuresti,sa ne inseninam cu cate o idee,sa vorbim despre "fluturi in stomac"
si alte "bunatati"!

oviarad:
Multumesc , noiembrie pentru aprecieri , cred ca fericirea o poti gasi oriunde , oricand , singur sau in cuplu , depinde de asteptarile , nevoile fiecaruia si mai ales felul in care ne raportam la ele .

adda:
Exact, fericirea sta în lucruri marunte nu în cele marete. ..Trebuie doar sa ne bucuram de ele.
Citeam undeva ca nu trebuie sa asteptam ca o persoana sa ne faca fericiti,  fericirea ar trebui sa o gasim în noi insine ?i tind sa cred ca asa este.

noiembrie:
Am inteles ca va e cam teama de" Fluturi in stomac".
Din ce imi amintesc,ei doar vin,nu intreaba,nu ne pregatesc,nu respecta un protocol.
Ei sunt inceputul...

oviarad:
Draga noiembrie , trebuie sa recunosc ca , desi nu din teama , doar fluturi sunt asa draguti si delicati , nu am mancat niciodata fluturi , deci nu vad cum as putea suferii de " fluturi in stomac", insa desi nu sunt nefericit, nu sunt nici fericit iar daca conditia e sa ai "fluturi in stomac ' pentru a fi fericit , cred ca voi incerca si eu , au acelasi efect "gatiti" sau trebuie "consumati" doar in starea naturala , asa cum au venit pe lume adica.  :D :D ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă