Gigi am vazut o postare cu tema politica in alta parte , vroiam doar sa spun ca politicieni si clasa care ne conduce sunt emulatia acestei societati si acestui popor , sa fie clar nu ma simt , personal , reprezentat de ei , insa nu pot face abstractie de rezultatul votului , pai in '89 am luptat pentru democratie , nu pentru meritocratie , poate aici am gresit

, cata vreme conduc cei alesi democratic , ce putem face mai mult decat protest pasnic , revolutie ? pai unde e democratia atunci , cred ca un pricipiu al democratiei e ca majoritatea decide , nu ?
Problema noastra e ca nu ne implicam , ca nu protestam toti cei nemultumiti , ca nu mergem la vot , aici cred ca gresim , deocamdata PSD are voturi si se pare ca inca au majoritate si in caz de alegeri anticipate deci?
Eu propun sa ne implicam mai mult sa facem un partid, sa oferim oamenilor alternativa , ei?
Ce lipseste Romaniei ? Responsabilitate , cred ca asta e cea mai mare problema , nimeni nu greseste , toti fac numai bine , nimeni nu-si asuma responsabilitatea faptelor , de la cel mai mic la cel mai mare . Odata cu responsabilitatea vine si demnitatea si meritocratia si raspunderea .
ASTA ITI DORESC EU TIE , DULCE ROMANIE .