Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
noiembrie:
Vorbind de initiativa, de asumarea raspunderii si crez national, pe You tube, studentii romani de la Universitatea din Essex danseaza de ziua nationala,
purtand cu ei simboluri inconfundabile, ia si drapelul. Si incep dansul cu Ciuleandra, pe care unii dintre noi am uitat-o.
noiembrie:
Imi doream sa nu mai scriu,stiam ca el, cuvantul, ne ajuta sau ne "tradeaza", dandu-ne jos masca.
Fug de oamenii cu masti,desi sunt la tot pasul.O sa fug mereu, o sa caut limbajul trupului, prea greu de tinut in lesa...de unii.
Si totusi , citind cateva postari am simtit si oameni "fara masca",dispusi sa lupte cinstit, asa cum simt, asa cum s-au format.
Am simtit din "cuvant" disciplina,poate pentru ca sunt din formatia asta ,desi uneori ma revolt.
Si-am apreciat un om care a spus cu tot sufletul ce a simtit la impactul cu grupul. Bravo grupului de la Tg. Mures!
Si chiar nu conteaza daca vom fi singuri de Revelion...
delphin:
Nu sint din Bucuresti dar as veni si eu la un astfel de revelion adhoc :)
noiembrie:
Pentru "noiembrie". Buna, ce faci, mergi cumva la revelion la Govora? Cum a fost la petrecerea din toamna? Nu am reusit sa ajung, asa cum ma si asteptam, de fapt, e complicat cand excursiile se organizeaza aproape de fiecare data la sfarsit de luna/inceput de luna, de revelion va fi o exceptie. Ai reusit sa mai ajungi la locul magic de la Sinca Veche? Eu da, dar parca nu a mai fost la fel a 2-a oara. Ptr.anul viitor mi-am rezervat deja 2 iesiri si probabil saptamana viitoare o rezerv pe a 3-a, studiez in permanenta catalogul de vacante in speranta sa apara ceva potrivit si in perioada potrivita.
Pentru a nu fi off topic acolo:
Florin,nu pot fi la revelion la Govora, din pacate.Vor fi mai multi domni de data asta.
Templul precrestin de la Sinca Veche,un loc magic precum spui,e in inima mea acum.
Mai port inca "rani adanci in ochi si-n trup ".
noiembrie:
Buna dimineata !
Nu s-a mai ratacit nimeni prin Bucuresti,"singur" de Revelion?
Dana C., si tu ne-ai parasit ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă