Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (440/533) > >>

wonderland:
Demult vreau sa intreb - ce a fost pe  30 noiembrie 2013, cand s-a inregistrat cel mai mare numar de utilizatori online?
 :faint:

--- Citat ---Most Online Ever: 203 (Saturday, 30 November 2013, 19:41)
--- Terminare citat ---

almi_gabi:

un week-end frumos tuturor !  :)

wonderland:
Si tie la fel almi_gabi. Ti-as spune bine ai....revenit, dar sunt in disonanta cognitiva. ;)
Nu stiu daca revenirile in SC sunt de bine sau nu. Cel putin din perspectiva S-ului, nu a C-ului:angel: >:D
Iaca m-au apucat ghicitorile.  :kissing:

almi_gabi:
Bine te-am gasit wonderland. Da, am revenit "la pachet" si cu S si cu C.  ;)  :giggle:
Vad ca pe aici lucrurile merg bine, cu noutati, cu excursii si intalniri noi. Ma pun la punct cu ele din mers.

Necula Mihaela:

Pentru prietena noastra draga Cristina CALINTARU, care trece prin momente grele dupa atentatul de la Bruxelles, va rog sa fim alaturi de ea, cu sufletul, cu gandul..., toti prietenii care o cunosc de la "Singles Camp".
https://www.facebook.com/calintaru.cristina
Gigi,
Propun sa-i oferim a excursie gratuita, alaturi de noi, anul acesta din partea "Singles Camp", dupa ce se reface din punct de vedere fizic.
Cine o cunoaste si este alaturi de suferinta ei....,in aceste momente grele pentru ea..., sa ne spuna daca doresc sa participe la actiunea noastra.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă