Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
silviu:
cred ca nu pot participa :( merg la cineva sa preparam mustul.
Mari_a:
Deci pentru asta s-a umplut tot orasul de monstruozitatile astea din tabla! ???
Tot programul, aici:
http://www.historia.ro/exclusiv_web/timp-liber/articol/bucuresi-555-sarbatoare-3-zile-3-nopti
ella:
Poate sa-mi raspunda cineva daca la 100 de postari se primeste acces la topicul - Noi nu bagam sub pres - ?
almi_gabi:
continua, continua ...
si asa, ce a fost dezbatut pe acolo s-a prescris oO
admin:
Interesanta curiozitate Ella... :-\ Acela era un topic pe care l-am lansat in martie 2011, pentru a ma sfatui cu cei pe care-i numesc eu acum "cei vechi". Au fost momente de cumpana pe care le-am trecut cu ajutorul unora dintre ei, care au inteles ce se doreste a fi Singles Camp. Doream de asemenea sa vad cam care ar fi problemele de grup, cum poate fi ajutat Singles Camp, daca directia proiectului meu este una corecta...
Ultima postare, a Stelianei, este din ianuarie 2013 si nu avea nici o legatura cu SC, era doar o suparare personala a ei, culmea pe unii care au fost triati spre...exterior. :-[
Ma mira ca se mai discuta pe marginea acelui topic... oO Intre timp SC s-a asezat pe un fagas care curge intr-o directie parese buna... :) S-a format un grup activ destul de mare, filtrat pe parcurs si cu care acum as pleca oriunde...Deci topicul nu-mi mai este de folos...Sa-l trecem deci la "obiecte pierdute" astfel incat sa nu mai nasca curiozitati inutile... ::) Nu stiu pe cine ar mai ajuta acum...Poate doar pe Simona Gherghe... ;D ;D ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă