Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
silviu:
aha, weekendu viitor. io voi balota niste mici si weekendu asta, adica maine :thumbup:
silviu:
Cumpărături în lenjerie intimă: bucureştenii care vin dezbrăcaţi la AFI pleacă acasă cu haine gratuite
Bucureştenii care vor merge joi, 12 iunie, doar în lenjerie intimă la cumpărături în AFI Palace Cotroceni vor putea pleca acasă îmbrăcaţi în haine noi. Concret, este vorba despre a treia ediţie a evenimentului Seminaked Party by Desigual, în cadrul căreia primii 100 de vizitatori se vor bucura de haine gratuite din cunoscutul magazin.
hai ca incep sa-i dau dreptate lu' rogozin. europa inseamna sa castige eurovizionu femeia cu barba si sa alergi despuiat prin magazine. da' poate oi fi eu perimat :(
Rentzi:
Cand erai flacau si citeai sau auzeai povesti despre ciudatenii de tipul acesta sau si mai si care se petreceau in WEST, cum era? Parca suna interesant. Acu' ca se intampla si la noi parca nu mai e atat de interesant..... Magia WEST-ului? :thumbdown:
eEduard:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 11 Iunie 2014, 10:38 ---Cumpărături în lenjerie intimă: bucureştenii care vin dezbrăcaţi la AFI pleacă acasă cu haine gratuite
Bucureştenii care vor merge joi, 12 iunie, doar în lenjerie intimă la cumpărături în AFI Palace Cotroceni vor putea pleca acasă îmbrăcaţi în haine noi. Concret, este vorba despre a treia ediţie a evenimentului Seminaked Party by Desigual, în cadrul căreia primii 100 de vizitatori se vor bucura de haine gratuite din cunoscutul magazin.
hai ca incep sa-i dau dreptate lu' rogozin. europa inseamna sa castige eurovizionu femeia cu barba si sa alergi despuiat prin magazine. da' poate oi fi eu perimat :(
--- Terminare citat ---
Eu vin cu popcorn-ul! ;D
almi_gabi:
ei, ati fost la cumparaturi ? cine a castigat?
am vazut si eu ceva comentarii despre subiect pe FB - unii criticau, altii erau de acord spunand ca merge cine vrea si pana la urma trebuie privit ca o distractie oO
eu o consider doar o initiativa de marketing pentru a aduce clienti si renume - asa cunoaste lumea magazinul si macar de curiozitate da o tura prin magazin cand ajunge prin afi !!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă