Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (40/533) > >>

silviu:
mane! ce e porcaria asta cu "verifica ortografia"? am testat si eu la un mesaj, unde scria "mama este tanara", iar "verifica ortografia" imi sugera sa scriu "ester" in loc de "este" >:(
si b) de ce se incarca asa de greu paginile? se lucreaza la forum?

optimus sum:
da silviu ...imi cer scuze ...sunt conditionari la editarea mesajelor de catre corectarea ortografiei ...mi-a scos peri albi, dar daca vreti ma opresc...

optimus sum:
cand activez o functie, imi activeaza alte prostii... gata, am oprit administrarea.. cer scuze tuturor.

fortuna777:
nu stiu daca chiar era nevoie de corectarea ortografiei ???...mi se pare o tampenie :(...ne ascundem dupa deget ca stim a scrie corect romaneste?...si apoi cine zice ca ala care nu stie sa scrie corect, nu are voie sa spuna o parere inteleapta aici ???

optimus sum:
cred ca nu m-am facut inteles bine... cand am incercat sa activez pachetul de editare personala la mesaje s-a activat corectarea ortografiei. si nu am observat-o in timp util ca sa o dezactivez. nu am facut nimic intentionat. intentia mea a fost doar sa dau posibilitatea fiecaruia sa-si corecteze erorile proprii din mesajele proprii, nu neaparat gramaticale ...inca o data cer scuze tuturor si va rog sa-mi aratati un pic de intelegere. am abandonat ideea de a mai modifica ceva ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă