Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
radu:
--- Citat din: eEduard din Luni, 05 Mai 2014, 16:20 ---Mă mut de pe 15 în București, dacă cunoașteți pe cineva sau auziți că are de închiriat o garsoniera cam pe la 150eur/lună mi-ar fi de ajutor. Ce mă interesează în mod special este baia, este imperativ să fie mai mare de un metru pătrat, am nevoie să știu care e dușul, care e chiuveta și care e veceul, nu de alta, dar devin confuz și mai sufăr și ajung să îmi spăl ciorapii în veceu sau mai rău, în chiuveta să...clar mai mare de un metru pătrat! :crazy2: Mulțumesc! :)
--- Terminare citat ---
eu am un apartament de doua camere 0721216580 daca este cineva interesat
http://olx.ro/oferta/inchiriere-apartament-2-camere-zona-vitan-stadion-olimpia-ID1NKhB.html#38f069996d
silviu:
deci, asadar si prin urmare, daca festival turcesc nu e... e plimbare in tineretului si mititei la "la bucur" :applause: asadar, sambata la ora? :-\ e bine orele 15, la iesirea din statia de metrou?
Cory:
--- Citat din: silviu din Joi, 15 Mai 2014, 20:18 ---deci, asadar si prin urmare, daca festival turcesc nu e... e plimbare in tineretului si mititei la "la bucur" :applause: asadar, sambata la ora? :-\ e bine orele 15, la iesirea din statia de metrou?
--- Terminare citat ---
Ar fi bine si in tineretului la plimbare pe la 15 , doar ca prognoza zice ca ar ploua
si maine in Bucuresti ( doar ploua in fiecare zi in ultimul timp :tickedoff: )
mai are loc intalnirea in cazul asta ??? ?
aprilie:
--- Citat din: silviu din Joi, 15 Mai 2014, 20:18 ---deci, asadar si prin urmare, daca festival turcesc nu e... e plimbare in tineretului si mititei la "la bucur" :applause: asadar, sambata la ora? :-\ e bine orele 15, la iesirea din statia de metrou?
--- Terminare citat ---
de ce nu este festivalul turcesc ? eu la festival vreau, mi se pare interesant ::) atunci o sa trec singurica astazi pe acolo de curiozitate, daca aici nu sunt doritori ...
si este ok ora 15, statia de metrou Tineretului ... sper sa ajung :) macar mititei sa mancam daca tenis nu jucam ;D
silviu:
nu inteleg nik :-\ o domnisoara zice ca ploua, o alta domnisoara zice ca spera sa ajunga...astept confirmari pana maine la orele 12 trecute fix. daca nu, asta e... o lasam pe alta data :bow:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă