Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
monica.deaconeasa:
--- Citat din: monica.deaconeasa din Duminică, 04 Mai 2014, 11:09 ---pt cine intereseaza-la muzeul de istorie al romaniei este o expozitie pana pe 15 mai-6 secole de moda vestimentara. pret intrare 7 lei
--- Terminare citat ---
o rectificare -aceasta expozitie este din 15 mai la muzeul de istorie al romaniei
silviu:
asadar, cine vrea la festivalul turcesc, in herastrau, sa ridice doo degete.
cine vrea in tineretului si-apoi la un mic, doi, in restaurantul "la bucur", sa ridice tot doo degete.
:bow:
dupa ce stabilim locul, stabilim si ziua, ora, minutul...
maria si diana! udam si noi incaltarile alea? :-\ ???
eEduard:
Mă mut de pe 15 în București, dacă cunoașteți pe cineva sau auziți că are de închiriat o garsoniera cam pe la 150eur/lună mi-ar fi de ajutor. Ce mă interesează în mod special este baia, este imperativ să fie mai mare de un metru pătrat, am nevoie să știu care e dușul, care e chiuveta și care e veceul, nu de alta, dar devin confuz și mai sufăr și ajung să îmi spăl ciorapii în veceu sau mai rău, în chiuveta să...clar mai mare de un metru pătrat! :crazy2: Mulțumesc! :)
silviu:
9 semne ca nu este pregatit sa se casatoreasca cu tine. Afla de ce fug barbatii de insuratoare!
Cory:
--- Citat din: silviu din Duminică, 04 Mai 2014, 22:20 ---asadar, cine vrea la festivalul turcesc, in herastrau, sa ridice doo degete.
cine vrea in tineretului si-apoi la un mic, doi, in restaurantul "la bucur", sa ridice tot doo degete.
:bow:
dupa ce stabilim locul, stabilim si ziua, ora, minutul...
--- Terminare citat ---
In ideea ca nu mai vine nici o ploaie torentiala, furtuna, tornada ???
eu as vrea sa vin si la festival si in tineretului,
acum ramane sa stabiliti voi unde, cand ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă