Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
silviu:
--- Citat din: Cory din Sâmbătă, 03 Mai 2014, 18:21 ---Iesirea de la metrou cea dinspre Gh Sincai?
--- Terminare citat ---
la statia tineretului mai exista si alta iesire in afara de cea situata vizavi de sincai? ???
--- Citat din: cristinamar din Sâmbătă, 03 Mai 2014, 16:49 ---Weekendul viitor facem o intalnire? Ca vad ca e mai greu cu mobilizarea pe aici. Tot in Parcul Tineretului. Intalnire la iesirea de la metrou. Deci cine vine?
--- Terminare citat ---
sau peste 2 saptamani, la festivalul turcesc, in parcul herastrau? ???
monica.deaconeasa:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 03 Mai 2014, 22:20 ---la statia tineretului mai exista si alta iesire in afara de cea situata vizavi de sincai? ???
--- Terminare citat ---
vreau si eu sa vin , dar voi fi plecata week-endul viiitor si in celalat(voi fi in actiunea sighisoara). e interesant la festivalul turcesc
monica.deaconeasa:
pt cine intereseaza-la muzeul de istorie al romaniei este o expozitie pana pe 15 mai-6 secole de moda vestimentara. pret intrare 7 lei
Mari_a:
Tre' sa fie interesanta expozitia asta... Am citit ca in Suedia e un intreg muzeu de modă, design şi artă decorativă.
"Muzeul Röhsska prezintă evoluţia designului suedez în ultimii 150 de ani"
http://rohsska.se/aktuellt/nu-pa-rohsska-museet/
Da, am fost anul trecut la Festivalul Turcesc, dar ne-am dus duminica dupa-amiaza, adica... "la spartul targului" si n-am mai gasit baclavale...
Pentru a cumpara diverse chestii, m-as duce vineri pe la 14... Cine ar vrea/putea sa mearga atunci, sa dea un semn!
Cory:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 03 Mai 2014, 22:20 ---la statia tineretului mai exista si alta iesire in afara de cea situata vizavi de sincai? ???
--- Terminare citat ---
Cum nu prea merg eu cu metroul decat foarte rar , am zis sa intreb , ca sa nu stau sa astept in alta parte. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă