Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
eEduard:
Dacă e până în 14 ani, trebuie să iau....3 bilete! :faint:
Onix:
Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara şi sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!
Va ureaza cu prietenie Onix ;)
silviu:
fetilii, cand mancam mititeii si bem bericilii? hai, ca m-am saturat de oo si drob :( vreau sa pap ceva mai sanatos ;D
Mari_a:
As veni cu cea mai mare placere :D , insa niste trebi gospodaresti o sa-mi ocupe cam tot timpul liber in urmatoarele... nu stiu cate weekend-uri! :(
(Imi ploua intr-o magazie si am chemat niste mesteri sa-mi repare acoperisul!!! Urasc asta, femeie singura+echipa de muncitori=soc si groaza, dar, nah, cineva trebuie s-o faca... Bine, imi ploua si altfel, chiar imi viscoleste, dar pentru aia nu exista remediu...)
aprilie:
--- Citat din: silviu din Luni, 21 Aprilie 2014, 11:00 ---fetilii, cand mancam mititeii si bem bericilii? hai, ca m-am saturat de oo si drob :( vreau sa pap ceva mai sanatos ;D
--- Terminare citat ---
Pai, hai Silviu, suna tu adunarea ! :) Ai vreo propunere ?
De 1 Mai ce faceti ? Iesim si noi undeva in afara Buc ? Iesim macar la padure, la un gratar ? Nu am mai fost la picnic de peste 20 de ani ... Dar de 1 mai se muta toata populatia in paduri si parcuri, o sa fie super aglomerat ... :-\
Poate aveti voi idei mai bune :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă