Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
silviu:
sambata, ora 14:00, iesirea (e doar una) de la metrou tineretului :bow:
Laur:
Ieri s-a desfasurat intalnirea numarul unu, intalnire de gradul trei (daca ma gandesc la numarul de participanti :giggle: ) in Drumul Taberei. Nu am fost noi "cata frunza si iarba", dar a fost relaxant sa-mi petrec seara "in oras".
Deja ne-am facut incalzirea, asa ca suntem pregatiti pentru maine la ora 14 ::)
wonderland:
--- Citat din: wonderland din Joi, 10 Aprilie 2014, 08:01 ---Puteti sa va inscrieti la ..... http://alerg.eu/index
--- Terminare citat ---
Am uitat esentialul - e pentru o cauza nobila. trebuia sa postez la Implicare civica si voluntariat |o
ING Asigurari de Viata va rasplati fiecare kilometru alergat de tine cu o donatie de 2 Euro pentru Inima Copiilor: www.inimacopiilor.ro/asociatie/asociatie.php
kike:
--- Citat din: silviu link=topic=86.msg105872#msg105872 date=1397049246
mari_a, kike!!!! nu va e dor de mine? sau faceti Floriile cu SP? :'(
[/quote ---
Foarte dor, dragul nostru Silviu! Si nu te abandonam noi pt primul SP ::) Doar ca venim cu forte prospete dupa Pasti. Plimbare placuta maine si beti o bere si pt noi ;) Ai mare grija de nou veniti, sa nu-i sperii cu plimbari foarte lungi prin parcuri ;D
--- Terminare citat ---
silviu:
--- Citat din: kike din Vineri, 11 Aprilie 2014, 18:54 ---Foarte dor, dragul nostru Silviu! Si nu te abandonam noi pt primul SP ::) Doar ca venim cu forte prospete dupa Pasti. Plimbare placuta maine si beti o bere si pt noi ;) Ai mare grija de nou veniti, sa nu-i sperii cu plimbari foarte lungi prin parcuri ;D
--- Terminare citat ---
aha, dupa Pasti...sper ca dupa Pastele oamenilor de anul acesta :-\
stai linistita ca nu ma arunc din prima la plimbari foarte lungi. pentru inceput bagam o scurta incalzire de vreo 12 km...adevarata plimbare va fi impreuna cu voi: tu, mari_a, almi_gabi, dianna... ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă