Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
wonderland:
Laur, pana iti raspunde Gigi, imi dau eu cu parerea, nu cred ca e arhivat. cred ca e scos de tot. Oricum era cu propuneri si planificari punctuale de week-end. cei care postau acolo, sunt activi pe forum. Deci ti-ar fi ajutat sa-ti faci o parere retroactiva (sau retrospectiva, na ca m-am incurcat in termeni).
La Carnaval vei cunoaste multi bucuresteni. Nu mai ai rabdare, sau te gandesti ca mai este un week-end?
Laur:
Am tot citit topicuri din arhiva si observasem ca exista pentru celelalte zone dar nu si Bucuresti. In nici un caz nerabdare. O parere, da. Merci! :flori:
silviu:
FEMEIA LA 20 DE ANI. Ada Condeescu, actriţă: Probabil o să simt bătrâneţea pe la 40 de ani. Deocamdată e foarte departe
FEMEIA LA 30 DE ANI. Dana Nălbaru, cântăreaţă: Mă declar împlinită. Sofia e partea perfectă din mine
FEMEIA LA 40 DE ANI. Carmen Uscatu, salvator: La 20 de ani îmi puneam prea multe probleme, la 30 aveam multă treabă, acum sunt pur şi simplu liberă
FEMEIA LA 50 DE ANI. Felicia Filip, soprană: Mă uit în oglindă, îmi salut fiecare rid şi îl iubesc
femeia la 20 de ani are de fapt 25; cea la 30 de ani are 37, iar femeia la 50 de ani are 55. stiam io ca aritmetica si carnea de porc e grele :hammer:
silviu:
pentru nostalgici. tovarasul n. ceausescu si tovarasa e. ceausescu toarna primele canciocuri de beton la casuta noastra, recte Casa Poporului.
uraaa!!! s-o stapanim sanatosi! :bow:
http://euscreen.eu/play.jsp?id=EUS_B630009751D6428D8806C7633F5A7457
almi_gabi:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 31 Ianuarie 2014, 07:25 ---Hai ca e amuzant. Ca si ceasul, doua postari mai in urma. Almi_gabi, gata, te-ai plictisit de testulete ? :whistle:
--- Terminare citat ---
Nu m-am plictisit, am uitat de ele !!! ;D
In asta nu vad nici un cerc ... ???
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 15 Martie 2014, 11:14 ---..
uraaa!!! s-o stapanim sanatosi! :bow:
..
--- Terminare citat ---
Acum ca este construita mi s-ar parea ciudat sa o demoleze. M-am obisnuit cu ea in peisaj. :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă