Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (37/533) > >>

silviu:

--- Citat din: micaela ---iar optimache si-a pus stele albastre si-a disparut si el.
--- Terminare citat ---
e global moderator si n-a disparut ;D

optimus sum:
Karma este optiunea prin care poti acorda oricarui utilizator aprecierea sau dezacordul asupra modului cum a scris o postare. astfel , in loc sa mai scriem , "vai ce-mi place " "si mie-mi place " etc, umpland forumul cu mesaje fara continut , mai bine dati un clic pe applaude sau daca nu va place , pe smite...

optimus sum:
imi cer scuze pentru lipsa temporara de pe forum , dar altcineva drag a avut nevoie de toata atentia mea ... voi face si un sondaj cu referire la posibilitatea de a ne corecta greselile si edita mesajele .

janeta:

--- Citat ---Karma este optiunea prin care poti acorda oricarui utilizator aprecierea sau dezacordul asupra modului cum a scris o postare. astfel , in loc sa mai scriem , "vai ce-mi place " "si mie-mi place " etc, umpland forumul cu mesaje fara continut , mai bine dati un clic pe applaude sau daca nu va place , pe smite...
--- Terminare citat ---

sa nu razi de mine ( ca...bsishca ,tigaia... sti tu... ) dar unde sunt "applaude" si "smite" ?

optimus sum:
sunt doua paranteze drepte chiar sub Karma... unde scrie clar:
[applaud] [smite].......................uite aici sun
Deconectat

in dreptul tau nu apar pt ca nu poti sa-ti dai singura aprecieri..in dreptul celorlalti useri le vezi ...  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă