Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (360/533) > >>

elenuca:
si eu tot imaginea asta am ales-o,desi detest superficialitatea,  reusesc adesea sa ma surprind cat pot sa fiu de hai hui........  nu ma plang da sunt furioasa.Pe mine.

wonderland:
eEd, eu zic să o refaci repejor, altfel te trezești ca unul dintre cei doi :2funny:

almi_gabi - dacă îl mai faci de vreo două ori, să vezi că dai în...vârsta copiilor :giggle:. Dar e de bine, oricum, cică așa tre să fie.

iar la imaginile colorate, io nu nu-am putut hotări, așa ca am decis să aleg două de care nu m-am putut dezlipi - pe primul rând: 2 (deci, ca tine, almi), și 3 (ca voi, aprilie, elenuca)

Dar eu nu-s generoasă ca almi, eu zic să nu se uite nimeni ce scrie la cifre, pana nu-și alege propria imagine preferată. :)

elenuca:
ufffffffffff!, sa zic ca mi se potriveste testul de culoare, dar la cel care stabileste varsta creierului, nu pot sa zic nici ca almi_gabi,i-as jigni pe copii...........l-am facut varza, sau, ma rog, sunt varza!

silviu:
pfuuuuu...Doamne!, da' ce sensibil sunt! :angel: sunt profund si-mi place intens.

eEduard:
Admin, propun o rubrică de rămas bun pentru cei care părăsesc SC. Ar fi binevenit un asemenea loc.  :)

Stimă.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă