Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
wonderland:
--- Citat din: noiembrie din Marți, 01 Octombrie 2013, 17:02 ---Multumim lui Silviu ...cand anii trec, peste noi, ireversibil,important e sa simti relatia, cu toata fiinta ta
sincer...nici nu mai conteaza...cat dureaza !
--- Terminare citat ---
da, chiar și atunci sau, mai ales atunci când ti-ai dori să dureze tot restul vieții tale și îți dai seama că de fapt nici nu știi cât va mai însemna asta. :whistle:
--- Citat din: noiembrie din Marți, 01 Octombrie 2013, 17:02 ---Am intrat aici, de fapt s-o salut pe Wonderland,sa-i trimit un gand cald...si desi stiam ca nu va participa la Sibiel
am cautat-o cu privirea si am schimbat cateva vorbe de admiratie..cu draga de Gabi!
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru salut si gândul bun, noiembrie. o pup si eu pe draga de Gabi. înțeleg că, într-un fel, am fost si eu prezentă la Sibiel :)
noiembrie:
Buna dimineata, sa rasara soarele...zici ca e un forum inghetat, nu s-a trezit nimeni ?...Te salut, Monica !
stefic:
cine se scoala de dimineata, departe ajunge.
Noiembrie esti foarte activa si energica! Ne mai dezmortim putin!
poate in noiembrie, propui si tu o intalneala la popice, undeva, ori inainte sa te intorci de la bran, ori dupa.
ce zici!
noiembrie:
:kissing:Gasca mea nu poate sa stea linistita....dupa ce am scapat cu viata din ceata(a rimat) !Nu stiu acum programul ptr. noiembrie
,draga mea Stefic!Bucurestenii se intalnesc mai des, la popice sau cafenea,de vrei sa mergi poti vorbi cu Maria sau Alexas .
Ne vom intalni si noi !
silviu:
10 motive pentru care el nu te place
Unele femei cauta tot felul de motive bizare, precum a fost prea ocupat si nu a avut timp sa ma sune (Serios?! De trei zile?!), ca sa justifice comportamentul barbatilor, desi situatia este cat se poate de clara si se poate rezuma in cateva cuvinte simple: el nu o mai place.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă