Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (341/533) > >>

lucian75:
wonderland..cand am scris nu a fost cu gandul sa fie ceva acuzator sau mai stiu eu ce...numai ca nu prea am avut dispozitia necesara ptr a pune emoticonurile necesare :P

lucian75:

--- Citat din: aprilie din Duminică, 25 August 2013, 13:01 ---Draga Lucian, nu vrei sa faci tu aici un rezumat a celor ce sporavaim pe mess ?  :laugh:

--- Terminare citat ---

Mda,m-as fi asteptat sa fiu intrebat in privat despre faptul ca am dat afara din "casa"...oare chiar asa sa fie?
in schimb tot ce am primit se pare ca a fost un mare ignore..fara o explicatie..macar asa formala...

m-am saturat sa-mi fie puse fapte in carca si sa le accept ca atare...prima oara ba ca as fi forumist profesionist etc...acum mai nou de la niste cuvinte banale...sa mi se reproseze ca as divulga cine stie ce vorbe din conversatie privata...

"Asa e, wonderland, la acea postare s-a referit... numai ca noi am mai dezbatut subiectul inca juma de zi pe mess  ;D si exprimarea lui mi s-a parut a fi mai mult din discutia de pe mess decat din postare ...
Oricum, nu il certam ... nu aici"

nu inteleg,sunt cam confuz...ori la acea postare m-am referit...ori la discutia noastra doar ptr ca asa ti s-a parut?
si totusi cea mai mare nedumerire a mea este..daca crezi ca a fost din discutia privata,de ce nu mi-ai spus acolo..si ai preferat sa o faci aici...dand o importanta prea mare unor cuvimte ..neimportante?

nu sunt genul care sa stea sa se gandeasca si sa faca scenarii ...ce se afla de fapt in spatele acelor vorbe sau actiuni..dar niciodata nu am inceput sau zis ceva despre cineva...insa este a 2-a oara cand sunt in prim plan fara sa deranjez pe cineva...si nu pot sa nu ma intreb,oare de ce?

aprilie:
Lucian, ne te mai framanta atat, chiar am spus in gluma acea remarca !!! … dar pentru ca wonderland a simtit nevoia sa-ti ia apararea, m-am trezit prinsa in tot soiul de explicatii.
Daca m-ar fi deranjat cu adevarat ceva, intr-adevar ti-as fi spus pe mess astazi… Si nu mi-e teama ca ai putea  divulga cine stie ce secrete si intimitati pentru ca chiar nu ai avea ce … A fost doar o forma de dezvoltare fortata a unei discutii, generata probabil, atat la mine cat si la wonderland, din nevoia de comunicare …

Te rog sa te linistesti, pentru o vreme vom intrerupe conversatiile in privat ! Sa ai grija de tine!

lucian75:
huh ce relaxat ma simt acum..dupa ce m-am tot gandit cu ce am gresit iar..buna gluma,ar trebui s-o faci mai des...e foarte benefica sufletului chinuit de sentimentul de vinovatie...

incep sa am tot mai multe regrete...de parca nu era destul de rau si mai inainte :(

silviu:
Cum sa cucereşti bărbaţii - Top 8 sfaturi
Exista cineva care iti place, dar nu stii cum sa-l abordezi? Daca drumurile voastre se intersecteaza zilnic, ai posibilitatea de a-i atrage atentia prin cateva gesturi discrete si de a initia o discutie. Cand primii pasi au fost facuti, rezultatul este deja pe jumatate obtinut. Iata cum sa cuceresti barbatii cu ajutorul catorva sfaturi simple!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă