Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (339/533) > >>

adda:

--- Citat din: eEduard din Luni, 19 August 2013, 14:01 ---Așa e...dar îi creez condițiile aici, îi fac eu Adriatica :((...numai să vină.  :blush:
Plâng că nu mi-am luat pastilele oO; Adda era cu pastilele. :sorry:
Geta dădea cu roșii, acum dai și tu?...Trebuie să mă apuc de salată.  ;D :flori:

--- Terminare citat ---
M-a strigat cineva???  :D

Eduard m-am intors!!!...hai fa-mi o Adriatica....chiar am nevoie acum...vreau inapooooi :(( :(( :smitten: :smitten:

lucian75:
"Draga Lucian, nu vrei sa faci tu aici un rezumat a celor ce sporavaim pe mess ? "

Aprilie,daca ai vrut sa ma faci sa ma simt prost...sa sti ca ai reusit chiar foarte bine..

"as vrea sa sorb din lacrima ce izvoreste din ochii tai...pentru a deschide poarta sufletului tau,
numai asa voi putea fi sigur de sinceritatea dragostei tale,
pentru ca buzele pot minti insa sufletul niciodata."

Randurile de mai sus le-am scris gandindu-ma la sinceritatea unei persoane din trecut...si la gandul ca,daca macar odata stateam si eu sa analizez la rece cuvintele dulci si mieroase...poate scuteam mult timp de suferinta..dar asta sunt eu,mai mult prefer sa traiesc cu inima..si din cauza asta probabil istoria se va repeta iar si iar la nesfarsit..

din cauza asta am adus vorba de tine si nu inteleg ce secrete intime am divulgat ...lipseste omul putin si din 2 cuvinte spuse se trezeste cu zeci de scenarii care de care mai acuzatoare...

wonderland:
eiiii, cum mă trezesc eu în situația de a mă erija în...mediator :crazy2:

Lucian, cred că pentru aprilie era clar că a făcut o eroare de...interpretare. Iar tu amplifici vorbind despre cu totul altceva :slap:
Eu zic, dacă tot aveți o comunicare în privat, că acolo ar fi locul potrivit de...clarificări.

So, io  propun  :surrender: - asta ajută la schimbarea...perspectivei și recăpătarea obiectivității :)))))
Și, apoi, hai să nu dramatizăm - umorul ne salvează din multe situații cu potențial...jenant.

Incep eu, cu ceva bancuri?
Sotul isi ridica capul din ziar:
-Ai zis ceva,draga?
-Asta a fost ieri...

aprilie:
Se pare ca imi lipseste abilitatea de a relationa pe forum fara ca fiecare postare a mea sa nu trezeasca controverse ...
Cred ca o sa mai intru doar pentru a culege informatii despre actiuni, in cazul in care o sa mai particip ...

wonderland:
aprilie... nu trage concluzii și nu lua decizii în stări de debusolare, zău așa.
Lasă să treacă... mâine e o altă zi :kissing: Iar tu, ești tot tu. :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă