Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (334/533) > >>

wonderland:

--- Citat din: eEduard din Sâmbătă, 10 August 2013, 18:29 --- Nu că aici ar fi cazul, dar cănd cineva te agresează este doar reflecția emoțională a acelei persoane, emoții care nu îți aparțin.... :oops: iar  ma apucat „analiza”. :blush:

--- Terminare citat ---
e.

eEduard, analizele sunt bune, dacă pleci de la premise corecte. Emoțiile celuilalt nu ne aparțin, e logic - sunt ale lui. Ne pot atinge, prin simpatie sau empatie. Dar mai important e să avem în minte că responsabilitatea pentru ceea altcineva simte, ar putea simți dacă tu.... nu-ți aparține.

So, spor la.... analize :thumbup:

wonderland:

--- Citat din: eEduard din Duminică, 18 August 2013, 17:29 ---Addaaaaa...! :((

--- Terminare citat ---

Adda e în Adriatica, iar excursia se încheie pe 24 aug, Mai pui și zilele de întors și revenire, mă tem că se face inundație pe aici, până atunci :tomato: :whistle:

eEduard:
Așa e...dar îi creez condițiile aici, îi fac eu Adriatica :((...numai să vină.  :blush:
Plâng că nu mi-am luat pastilele oO; Adda era cu pastilele. :sorry:
Geta dădea cu roșii, acum dai și tu?...Trebuie să mă apuc de salată.  ;D :flori:

wonderland:
Eu n-am dat, mi-am imaginat că o să mi le iau ;D.
Dar, cică dacă viața îți dă lămâi, să faci limonadă.
So, în funcție de cantitatea de roșii, ai opțiuni variate:  salată, suc de roșii, bloody mary.... :whistle:
Licopenul e un antioxidant puternic.

eEduard:

--- Citat din: wonderland din Luni, 19 August 2013, 21:46 ---Licopenul e un antioxidant puternic.

--- Terminare citat ---

Te rog vorbește frumos! :tickedoff: Și, un bloody mary te rog.... ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă