Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (332/533) > >>

Geta D:

--- Citat din: Geta D din Joi, 08 August 2013, 00:23 ---am pus monopol pe forumul SC.. cred ca trebuie sa ne mutam pe messenger  :smiley6600:
adresa mea de mail

--- Terminare citat ---
nu luati in considerare acest mesaj ... eroare  ::)

mihaela1961:

--- Citat din: lucian75 din Sâmbătă, 10 August 2013, 18:38 ---Am si eu o intrebare,am gasit de unde sa sterg contul,daca o fac se vor sterge automat si postarile mele?
In caz ca nu se va intampla acest lucru rog Adminul sa o faca ...deci nu doresc sa mai ramana nimic din activitatea de "profesionist" de pana acum.

--- Terminare citat ---
Luciane...te caut si in gaura de sarpe  >:( >:( >:(
Tocmai ma pregateam(jur ca nu mint) sa-i trasez tema de casa lui Eduard sa te gaseasca pe undeva si sa stea de vorba cu tine!
Nu te comporta ca un copil...serios...
Din anumite considerente, poate te inteleg mai bine decat multi, stiu ce inseamna tristetea, mai mult stiu ce inseamna depresia(nu cred ca e cazul tau).
Sfatul meu:incearca sa stai cu cineva de aici de vorba in privat(mess sau facebook) pentru a avea posibilitatea de a sta mai mult de vorba.
Intelege odata ca era o opinie,sunt convinsa ca si aprilie regreta...a luat-o valul, asta e!
O vei face si pe ea sa se simta vinovata mai mult decat e cazul.Am intuit ca nu esti ontr-o stare buna, dar crede-ma ca va TRECE!
Sau daca preferi, stai de vorba cu noi aici pe chat...hai, fruntea sus :) :) :flori: :flori: :flori: :flori: O0 O0

Mari_a:
Lucian, imi pare rau ca te-ai retras. Citisem pe-aici ca esti in Göteborg... Acolo-i si fiica-mea... E grea viata pentru romani in tarile nordice, avand in vedere "renumele" pe care-l avem in Europa de la un timp incoace...
Te inteleg, la mii de kilometri distanta singuratatea-i mai apasatoare, mai... "singura". Astept sa te cunosc la Revelion, ca ai zis ca vii!  :)

adda:
Da, pacat, nu trebuia sa pui la suflet chestia asta Lucian. Dar e greu, e de inteles, atunci cand esti vulnerabil te "atinge" orice.

aprilie:
Lucian, singurel ? :) Ce-ai facut cu eEduard ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă