Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (323/533) > >>

Geta D:

--- Citat din: adda din Miercuri, 07 August 2013, 23:07 ---Sa aveti o noapte linistita si racoroasa. Va las ca tehnica nu ma prea ajuta in seara asta :kissing:

--- Terminare citat ---

bazeaza-te pe mine... voi avea grija de baieti... ii las in viata si pentru maine..  :kissing:

eEduard:

--- Citat din: Geta D din Miercuri, 07 August 2013, 23:04 ---o sa-si faca norma pentru restul anului  :)
Cristian, sper ca nu te superi... asa sunt eu , mai carcotasa  8)

--- Terminare citat ---

Se descurcă el, eu mă antrenez în fie care an de sărbători la pupat icoane și cruci....e același principiu.  ::)

--- Citat din: Geta D din Miercuri, 07 August 2013, 23:09 ---Eduard, te ajut eu  :bow: :bow: :bow:
--- Terminare citat ---

Lăsați, lăsați, că vreau să văd pe unde merg....  :P  :faint:

adda:
Ma bazez pe tine Geta, ca o sa lipsesc de saptamana viitoare, plec in Adriatica, dar ma intorc eu....nu scapati ;)
Eduard te vad ce faci stai linistit :strambatura:

eEduard:

--- Citat din: adda din Miercuri, 07 August 2013, 23:15 ---Eduard te vad ce faci stai linistit :strambatura:

--- Terminare citat ---

Ce fac?!?  :faint:

Geta D:

--- Citat din: adda din Miercuri, 07 August 2013, 23:15 ---Ma bazez pe tine Geta, ca o sa lipsesc de saptamana viitoare, plec in Adriatica, dar ma intorc eu....nu scapati ;)

--- Terminare citat ---

Calatorie placuta si vacanta frumoasa!  :kissing:
Cred ca ma voi intalnii cu cei din SC ca sa prind puteri   :worthy: Voi avea lupte grele  :slap:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă