Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (318/533) > >>

eEduard:

--- Citat din: Geta D din Miercuri, 07 August 2013, 16:50 ---nu trebuie sa castige nimeni... ramane satisfactia luptei in sine  :)

--- Terminare citat ---

Dacă e cu satisfacție, e bine.  :D

Geta D:

--- Citat din: eEduard din Marți, 06 August 2013, 22:05 ---Emm..eu vroiam să te relaxezi cu băutura preferată...de antidot, nu e bai, vorbim mai încolo... :P

--- Terminare citat ---
e.... asa spune... o astfel de oferta nu cred ca pot refuza  :blush: .. si daca mai vorbim vrute și nevrute, asta de la oferta anterioara, atunci  ::) ramane sa stabilim detaliile  :whistle:

eEduard:

--- Citat din: Geta D din Miercuri, 07 August 2013, 16:56 ---e.... asa spune... o astfel de oferta nu cred ca pot refuza  :blush: .. si daca mai vorbim vrute și nevrute, asta de la oferta anterioara, atunci  ::) ramane sa stabilim detaliile  :whistle:

--- Terminare citat ---

Poate arunc și un masaj shiatsu, să te relaxezi mai bine :blush: ....cine are nevoie de antidot?  :angel:

Geta D:

--- Citat din: eEduard din Miercuri, 07 August 2013, 17:00 ---Poate arunc și un masaj shiatsu, să te relaxezi mai bine :blush: ....cine are nevoie de antidot?  :angel:

--- Terminare citat ---

fara masaj ... le luam si noi pe rand... tu vrei totul dintr-o data  :fight:

eEduard:

--- Citat din: Geta D din Miercuri, 07 August 2013, 17:08 ---fara masaj ... le luam si noi pe rand... tu vrei totul dintr-o data  :fight:

--- Terminare citat ---

Sc...scuze! Eu am zis să....umm...dar dacă...ok,ok, facem cum spui.  :-[

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă