Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Geta D:
--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 21:04 ---nu are efect asupra mea :strong:
oricum, sunt dragalase animalele
--- Terminare citat ---
lucian75:
eee atunci nu-mi dai de ales,trebuie sa apelez la ultima solutie... :happy: :happy: :happy:
Geta D:
--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 21:16 ---eee atunci nu-mi dai de ales,trebuie sa apelez la ultima solutie... :happy: :happy: :happy:
--- Terminare citat ---
Ai stricat-o. Nu ai nimerit femeia potrivita sa vizioneze un reportaj despre bataie. :tickedoff:
eEduard:
--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 20:21 ---N-am plecat. V-am lasat sa va reveniti.
--- Terminare citat ---
Ăsta se numește trișat...erați amândouă offline...da, nah bine, hai... ;D
--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 20:28 ---nici bautura, nici dansul nu sunt antidotul... mai aveti 2 incercari
--- Terminare citat ---
Emm..eu vroiam să te relaxezi cu băutura preferată...de antidot, nu e bai, vorbim mai încolo... :P
--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 20:28 ---ai grija eEduard,nu te entuziasma prea tare si prea devreme...trebuie multa viclenie si rabdare ca sa le imblanzesti
si sa nu uitam ca amazoanele sunt istorie de mult timp...deci nu invincibile :)
cred ca pana la urma nu au putut rezista farmecului masculin si au capitulat :happy: :happy: :happy:
--- Terminare citat ---
Tu ți cu ursul...eeem...cu amazoana? :-\
lucian75:
pai daca numai asta stim sa facem...insa cand gandesti prea mult pierzi esenta lucrurilor...
sti ca totusi ti-am adus zambetul pe buze...acum mi-am adus aminte...
"Asa ca va spun Buna dimineata !!! si va ofer un zambet ce v-ar putea face ziua mult mai frumoasa :) "
e mult mai simplu cand spui ce gandesti intr-un anumit moment fara sa stai prea mult pe ganduri :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă