Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (311/533) > >>

Geta D:

--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 21:04 ---nu are efect asupra mea  :strong:
oricum, sunt dragalase animalele
--- Terminare citat ---

lucian75:
eee atunci nu-mi dai de ales,trebuie sa apelez la ultima solutie...   :happy: :happy: :happy:

Geta D:

--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 21:16 ---eee atunci nu-mi dai de ales,trebuie sa apelez la ultima solutie...   :happy: :happy: :happy:

--- Terminare citat ---

Ai stricat-o. Nu ai nimerit femeia potrivita sa vizioneze un reportaj despre bataie.  :tickedoff:

eEduard:

--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 20:21 ---N-am plecat. V-am lasat sa va reveniti.

--- Terminare citat ---

Ăsta se numește trișat...erați amândouă offline...da, nah bine, hai... ;D

--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 20:28 ---nici bautura, nici dansul nu sunt antidotul... mai aveti 2 incercari

--- Terminare citat ---

Emm..eu vroiam să te relaxezi cu băutura preferată...de antidot, nu e bai, vorbim mai încolo... :P

--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 20:28 ---ai grija eEduard,nu te entuziasma prea tare si prea devreme...trebuie multa viclenie si rabdare ca sa le imblanzesti
si sa nu uitam ca amazoanele sunt istorie de mult timp...deci nu invincibile  :)

cred ca pana la urma nu au putut rezista farmecului masculin si au capitulat  :happy: :happy: :happy:

--- Terminare citat ---

Tu ți cu ursul...eeem...cu amazoana?  :-\

lucian75:
pai daca numai asta stim sa facem...insa cand gandesti prea mult pierzi esenta lucrurilor...

sti ca totusi ti-am adus zambetul pe buze...acum mi-am adus aminte...

"Asa ca va spun Buna dimineata !!! si va ofer un zambet ce v-ar putea face ziua mult mai frumoasa :) "

e mult mai simplu cand spui ce gandesti intr-un anumit moment fara sa stai prea mult pe ganduri :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă