Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
eEduard:
--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 19:22 ---Adda, ai vazut ce tactica aplica... cica lasa garda jos... ti-am spus ca ii place perpelit *|*
--- Terminare citat ---
Bine, mă mai zbat puțin, mă prefac că opun rezistență și în cele din urmă cedez...e mai bine? ::)
Doar ce pot face dacă două amazoane au pus ochii pe mine? :blush: Plus că vreau să văd cum arată, nu am văzut una niciodată. ::)
lucian75:
--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 19:22 ---Adda, ai vazut ce tactica aplica... cica lasa garda jos... ti-am spus ca ii place perpelit *|*
--- Terminare citat ---
nu perpelitul in sine..ci actiunea de dupa...adica resuscitarea buschon la buschon :happy:
Geta D:
--- Citat din: adda din Marți, 06 August 2013, 19:16 ---Geta,eu zic sa o lasam mai moale ca baietii nu mai fac fata :giggle:
--- Terminare citat ---
Lucian a dezertat. Ne-a trimis o poveste ca sa facem lectura, dar noua ne place actiunea. Esti de acord cu mine, Adda?
Geta D:
--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 19:25 ---nu perpelitul in sine..ci actiunea de dupa...adica resuscitarea buschon la buschon :happy:
--- Terminare citat ---
ce resuscitare buschon la buschon, el vrea sa fie devorat
adda:
;D staica Eduard ne pupa imediat a vazut ca asa functioneaza :kissing:
Pai Lucian cred ca a vrut sa creeze o diversiune, sa ne distraga atentia, dar nu-i merge ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă