Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
adda:
Ii place ii place ....nu vezi cum provoaca?
Pai cam asta sunt barbatii...niste copii mai mari ;D ;D
eEduard:
--- Citat din: adda din Marți, 06 August 2013, 18:23 ---Ii place ii place ....nu vezi cum provoaca?
Pai cam asta sunt barbatii...niste copii mai mari ;D ;D
--- Terminare citat ---
Nu îmi place măi :-[ ....dar sunt confuz, de la roșii am trecut la țelină, iar de la țelină la fript (într-adevăr, puțin)...am impresia că Geta se pregătește să facă de mâncare, sau ceva. :-\
Ți-am zis Geta...instinctele. :help:
adda:
Vrea sa te coci incet si la foc mic...stii ca la femei le plac barbatii mai copti ;D sau?
Geta D:
--- Citat din: adda din Marți, 06 August 2013, 18:36 ---Vrea sa te coci incet si la foc mic...stii ca la femei le plac barbatii mai copti ;D sau?
--- Terminare citat ---
nu copti ca sunt prea destepti... perpeliti un pic cate un pic, cat sa mentina spiritul in viata :giggle:
Geta D:
--- Citat din: eEduard din Marți, 06 August 2013, 18:30 ---Nu îmi place măi :-[ ....dar sunt confuz, de la roșii am trecut la țelină, iar de la țelină la fript (într-adevăr, puțin)...am impresia că Geta se pregătește să facă de mâncare, sau ceva. :-\
Ți-am zis Geta...instinctele. :help:
--- Terminare citat ---
tinand cont ca esti oltean (nu stiu in ce proportie) se poate face orice fel de mancare... vorba lui Nea Marin: "olteanul este ca sarea si piperul in mancare "
si eu sunt olteanca dar in proportie mica, atat cat trebuie, pentru gust
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă