Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (297/533) > >>

adda:
Ii place ii place ....nu vezi cum provoaca?
Pai cam asta sunt barbatii...niste copii mai mari ;D ;D

eEduard:

--- Citat din: adda din Marți, 06 August 2013, 18:23 ---Ii place ii place ....nu vezi cum provoaca?
Pai cam asta sunt barbatii...niste copii mai mari ;D ;D

--- Terminare citat ---

Nu îmi place măi  :-[ ....dar sunt confuz, de la roșii am trecut la țelină, iar de la țelină la fript (într-adevăr, puțin)...am impresia că Geta se pregătește să facă de mâncare, sau ceva.  :-\

Ți-am zis Geta...instinctele.  :help:

adda:
Vrea sa te coci incet si la foc mic...stii ca la femei le plac barbatii mai copti ;D sau?

Geta D:

--- Citat din: adda din Marți, 06 August 2013, 18:36 ---Vrea sa te coci incet si la foc mic...stii ca la femei le plac barbatii mai copti ;D sau?

--- Terminare citat ---

nu copti ca sunt prea destepti... perpeliti un pic cate un pic, cat sa mentina spiritul in viata  :giggle:

Geta D:

--- Citat din: eEduard din Marți, 06 August 2013, 18:30 ---Nu îmi place măi  :-[ ....dar sunt confuz, de la roșii am trecut la țelină, iar de la țelină la fript (într-adevăr, puțin)...am impresia că Geta se pregătește să facă de mâncare, sau ceva.  :-\

Ți-am zis Geta...instinctele.  :help:

--- Terminare citat ---

tinand cont ca esti oltean (nu stiu in ce proportie) se poate face orice fel de mancare... vorba lui Nea Marin: "olteanul este ca sarea si piperul in mancare "
si eu sunt olteanca dar in proportie mica, atat cat trebuie,  pentru gust

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă