Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Gabi sb:
Să nu uităm că nu toți membrii sunt activi pe forum, nu toți au fost la Cozia, nu mulți se solidarizează dintr-un simplu îndemn cu o cauză, cu o idee de proiect...
Știi cum se spune - ceea ce se întâmplă e cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Așa că se ne bucurăm de câte voturi/câți votanți sunt, ella.
[/quote
Ai dreptate wonderland, totusi, s-au adunat 2360 voturi, ceea ce inseamna ca in cele 22 zile in care s-a putut vota, si-au dat zilnic votul peste 100 de oameni. :applause: Asta spune multe despre solidaritate si consecventa. Acum mai putem doar sa tinem pumnii stransi si sa speram intr-un vot favorabil din partea juriului - pe 27 iunie.
adda:
Eduard si Geta eu propun sa ne luam pastilele si ambulanta si sa ne mutam aici ca vad ca se ingroasa gluma. Nu de alta dar vreau sa ma "alint" linistita ca suntem cam off topic si sa nu se sperie nou intratii cand vin sa se prezinte . ;D :giggle:
Geta D:
--- Citat din: adda din Marți, 06 August 2013, 17:28 ---Eduard si Geta eu propun sa ne luam pastilele si ambulanta si sa ne mutam aici ca vad ca se ingroasa gluma. Nu de alta dar vreau sa ma "alint" linistita ca suntem cam off topic si sa nu se sperie nou intratii cand vin sa se prezinte . ;D :giggle:
--- Terminare citat ---
si eu m-am tot gindit ca suntem :offtopic:
ne mutam aici ::)
Geta D:
Eu nu ma bag in razboiul sexelor. :sorry: Adda
Sunt mai practica. Mai bine sa traiesc in armonie cu sexul opus si sa iubesc sexul opus. Combin utilul cu placutul. :)
adda:
Eeee...pai stii cum se spune, e rau cu rau dar mai rau fara rau.
Nu trebuie razboi Geta, e suficient sa ai cateva rosii la tine :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă