Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
ella:
Aseara,la 10 ,am votat proiectul lui Pavel si erau 404 voturi.In seara aceasta sunt doar 424. Ati uitat ca putem sa votam zilnic ?
mihaela1961:
Ura!!!! *|* *|* *|* *|*
CASATORIA INGRASA!
http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/cercetatori-cei-care-sunt-fericiti-in-cuplu-se-ingrasa-la-patru-ani-dupa-casatorie.html
wonderland:
--- Citat din: ella din Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 22:09 ---Aseara,la 10 ,am votat proiectul lui Pavel si erau 404 voturi.In seara aceasta sunt doar 424. Ati uitat ca putem sa votam zilnic ?
--- Terminare citat ---
Suntem câțiva care n-am uitat :)
Până pe 23 iunie se mai poate vota, încă.
Caroline:
Sincer, eu nu stiu cum e cu votatul acesta de pe acelasi IP... Anul trecut, am avut un proiect pentru finantare Raiffeisen si, dupa ce ajunsesem pe locul 5, cu peste 1000 de voturi in seara precedenta zilei finale, a doua zi ne-am trezit descalificati, din acest motiv (toti elevii scolii votasera din cabinetul de informatica al scolii, adica de pe acelasi IP).
ella:
--- Citat din: wonderland din Joi, 13 Iunie 2013, 06:54 ---Suntem câțiva care n-am uitat :)
Până pe 23 iunie se mai poate vota, încă.
--- Terminare citat ---
Stiu ca tu faci parte dintre cei care n-au uitat,dar ma asteptam sa fie mai multe voturi tinand cont de faptul ca SC are atat de multi membri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă