Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
dauina:
--- Citat din: silviu din Vineri, 15 Martie 2013, 11:09 ---Diferenţa de vârstă ideală dintre soţ şi soţie este de patru ani şi patru luni.
--- Terminare citat ---
M-am prins acum ce nu a mers.....nu aveam cele 4 luni; bine ca macar acum stiu dupa ce sa ma uit... :(
CamiCamelia:
Buna seara tuturor!
As vrea sa postez la hobby-uri, altceva decat este si nu stiu unde sa postez. Nu are nici o legatura cu scrisul sau cu aerobicul... :)
Ma poate ajuta cineva?
Caroline:
Daca vrei sa scrii despre un topic diferit, care nu exista deja, scrie pe "Postarea articolelor", sau trimite-i lui Gigi pe email, ca de-acolo le lanseaza el...
CamiCamelia:
Multumesc, Caroline!
almi_gabi:
Youtube şi-a lansat ieri, păcăleala de 1 Aprilie. Într-un clip difuzat ieri, conducerea site-ului anunţa că You Tube îşi încetează activitatea şi nu va mai primi alte filmuleţe.
Clipurile postate până acum ar urma să participe la un concurs al cărui rezultat va fi anunţat peste zece ani. În clip apar mai multe persoane devenite celebre ca autori ai unor filmuleţe "virale" de pe Youtube sau ca personaje ale acestora.
Pentru ca nimeni să nu ia gluma în serios, textul care însoţeşte clipul aminteşte, în final, că astăzi este ziua păcălelilor.
YouTube's ready to select a winner
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă