Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
admin:
Am primit de la Antena 1 brutul celor doua interviuri, al meu si al Emiliei. Asa cum va spuneam au fost luate din prima, fara intreruperi sau reluari. Le-am urcat pe canalul nostru, Singlestourism:
Interviu Antena 1 cu Gigi Cindea 10.01.2013
Interviu Antena 1 cu Emilia pe tema Singles Camp 10.01.2013
steliana:
--- Citat din: Emi din Vineri, 11 Ianuarie 2013, 11:52 --- Multumesc GIGI, pentru ca mi-ai dat posibilitatea sa vorbesc un pic despre mine.Tristetea acum se poate descurca si singura,dar,ca sa fieea insasi,bucuria are neaparata nevoie sa fie impartasita cu cineva,acel cineva pentru mine acum sunteti voi famSINGLES ,inca o data MULTUMESC
--- Terminare citat ---
Felicitari Emi, pentru naturalete! :thumbup:
Saturnianul:
Mi-a placut interviul Gigi. Bravo! Sunt de acord cu ce zici. Am doar o singura obiectie :) A nu fi single, nu inseamna implicit a fi casatorit, a respecta cutumele trasate de societate in directia asta. Poate fi pur si simplu doar o convietuire in cuplu si atit. Cei doi vor doar sa fie impreuna si se simt bine asa, in ceea ce e numit concubinaj (cu sens tot mai peiorativ, din pacate). Ideea ca un om care nu vrea sa fie single trebuie sa fie neaparat casatorit decurge din faptul ca o relatie neoficializata nu este, in general, vazuta cu ochi buni in societate. Un lucru la fel de nociv ca si ideea ca e o rusine a fi single.
Caroline:
Gigi, stii cumva data si ora la care vor fi difuzate interviurile pe Antena1?
admin:
Au fost deja difuzate de 2 ori, national si local. Nu stiu cand o sa le mai reia. Cineva a pus aici un link catre observatorul de ora 16.00 de miercuri, atunci cand s-a difuzat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă