Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
steliana:
--- Citat din: Guesswho din Duminică, 07 Octombrie 2012, 22:21 ---... :D (io glumesc cand zic de gemeni, sa nu ma luati in seama, chiar nu mi-ar trebui 2 dintr-un foc, am vazut ce greu mi-a fost cu unul, apoi cu doi odata....mammaaa..... ;D)
--- Terminare citat ---
in oricare "greu incercat" exista un mister ;) am crescut gemeni - nici eu nu vreau sa-mi amintesc de cate ori imbracam baiatul in scutece roz si il imbaiam de doo ori pt ca se uda dupa baita ;D sau la care dintre sini ii mai puneam, pana am dat-o pe robaby - si stiu ce inseamna :) minuni intre minuni, greu mai mult decat greu, incantare si cunoastere ... mai mult decat fascinatie ...
chiar si acum cand sunt mari, miracolul continua, crede-ma! :)
voi incerca - cu acordul lor, gemenilor - sa vi-i arat! :)
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Duminică, 07 Octombrie 2012, 23:36 ---da' chiar, bit, cam absentezi. poate ca...beat-bit-beat-bit for someone? ::) Doamne ajuta. Pe tine eu te cunun; e de la sine inteles. :)
--- Terminare citat ---
cine absenteaza de pe forum inseamna ca "beat-bit-beat-bit for someone"? ^-^
da` nu pot sa nu observ ce familie mare suntem aici care boteaza, care cununa... :thumbup:
mica, din cate stiam io ca sa fii nasa (de cununie) tre` sa ai nash ::)
--- Citat din: micaela din Duminică, 07 Octombrie 2012, 22:28 ---ATUNCI NU MAI GLUMI, CA UNIVERSUL NU STIE DE GLUMA; EL IA INFORMATIA DE BUNA. ;D
--- Terminare citat ---
a naibii univers, mica...bine ca nu stie de gluma! :tickedoff: da` vad ca nici de vorba serioasa nu stie, ca am ceva timp de cand ii spun, si-i scriu, si "vad", si iar ii spun si....nimic! :thumbdown:
ar fi culmea sa auda gluma cu gemenii :whistle:
--- Citat din: steliana din Luni, 08 Octombrie 2012, 00:27 ---in oricare "greu incercat" exista un mister ;) am crescut gemeni - nici eu nu vreau sa-mi amintesc de cate ori imbracam baiatul in scutece roz si il imbaiam de doo ori pt ca se uda dupa baita ;D sau la care dintre sini ii mai puneam, pana am dat-o pe robaby - si stiu ce inseamna :) minuni intre minuni, greu mai mult decat greu, incantare si cunoastere ... mai mult decat fascinatie ...
--- Terminare citat ---
frumos, Steliana, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. si tu la fel. :)
e cu siguranta o experienta unica, dar daca ar fi sa aleg, prefer unul singur. doi, cum spuneam, e peste puterile mele.
astept pozele
Caroline:
Din cate observ eu (si nu vorbesc numai de persoanele de fatza, ci si de cunostinte din viata reala), taticii singles sunt mult mai preocupati de "mamica pentru copilul meu" decat de un partener... prin urmare, femeile singles cu copii au mai mult curaj la acest capitol. Nu o spun de la mine, nici din carti, ci... de la prieteni si prietene in aceasta situatie.
De exemplu, prima data cand am auzit marturisirea unui astfel de tatic, cum ca "De fiecare data cand o relatie devenea atat de serioasa, incat imi dadeam seama ca trecusera 3 zile de cand nu-mi mai amintisem sa-mi sun fata, ma simtem vinovat si dadeam bir cu fugitii din relatie." am crezut ca nu aud bine... Da' dupa ce am mai auzit-o si a doua, a treia... a cincea oara, m-am gandit ca trebuie sa fie ceva adevarat in asta, chiar daca pe mine ma depaseste. Si vorbesc de tatici de fetite, mai ales.
Totusi, parerea mea - mai ales ca e vorba de tati ale caror fetite locuiesc cu mama, si nu cu ei - asta poate fi o judecata corecta pana pe la varsta de 10 ani. Dupa, copilul intelege care e situatia. De pe la 12-15 ani, copiii stiu ca mama va ramane mama si, mai mult, mai ales fetitele, au nevoie de o prietena, si nu de o mama substitut, asa cum cred tatii. In plus - si asta o spun din experienta mea de fost copil - copiii sunt fericiti atunci cand isi vad parintii fericiti... prea multe sacrificii nejustificate "pentru copii" ii incarca de vinovatie, pentru ca mama/tata nu e fericit din cauza mea, si de "responsabilitatea" de a-si face el singur parintii fericiti, o responsabilitate prea mare, pe care niciun copil n-ar trebui s-o poarte...
steliana:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 08 Octombrie 2012, 15:33 ---frumos, Steliana, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. si tu la fel. :)
e cu siguranta o experienta unica, dar daca ar fi sa aleg, prefer unul singur. doi, cum spuneam, e peste puterile mele.
astept pozele
--- Terminare citat ---
daca ar fi sa alegem ... niciodata nu am stii ce pierdem ... :)
apropos: colegele mele de birou - de atunci - prindeau puteri doar cand se gandeau la mine ;) spuneau: cum poate steliana cu doi si eu nu ma descurc nici cu unul? si atunci se ambitionau sa faca totul posibil ...
luciamanta:
--- Citat din: steliana din Luni, 08 Octombrie 2012, 00:27 ---in oricare "greu incercat" exista un mister ;) am crescut gemeni - nici eu nu vreau sa-mi amintesc de cate ori imbracam baiatul in scutece roz si il imbaiam de doo ori pt ca se uda dupa baita ;D sau la care dintre sini ii mai puneam, pana am dat-o pe robaby - si stiu ce inseamna :) minuni intre minuni, greu mai mult decat greu, incantare si cunoastere ... mai mult decat fascinatie ...
--- Terminare citat ---
Da, Steliana, Dumnezeu ne da zilnic minuni. Tu stii cel mai bine! Si eu astept cu nerabdare pozele gemenilor! :) :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă