Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (260/533) > >>

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Duminică, 07 Octombrie 2012, 10:47 ---dragilor, auto-ironia mea a fost interpretata de voi altfel, insa e doar vina mea...cand spuneam ca nu-mi mai incap in piele era din cauza ca ma simteam de 90 kg intr-un corp de 52...la pachet cu greturi si alte manifestari indigeste. a trecut, slava cerului.  :)
pe voi doi nu pot decat sa va  :kissing:, Mica si Matei, cum v-ati gandit voi la toate: si la nume, si la nasi..   :giggle: :D

--- Terminare citat ---
mai guess mai, de-asta ne esti? deja incepusem sa-mi fac planuri, sa pun bani deoparte pentru botez, sa scot costumul cel mai bun de la naftalina... si cand colo!
n-am avut un nepotel! (am avut ... ;D)
mai incearca, noi vom fi tot aici!

Caroline:

--- Citat din: Matei din Duminică, 07 Octombrie 2012, 20:57 ---mai incearca, noi vom fi tot aici!

--- Terminare citat ---

Esti sigur? Asta seamana a non-angajament subconstient la... schimbare.  :)

micaela:
Pai, in mod vizibil, Matei e reticent la schimbare. nici bit nu s-a codit atat sa se arunce in "mediul" SC. cand i-a zis Maria "hai" (sau "sari", nu stiu  :)) s-a prezantat, asa sociopat cum se autodeclara, si-acu' e o inima a comunitatii.  :)

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Duminică, 07 Octombrie 2012, 19:44 --- ;D ce pacaleala ne-ai tras.  ;D dar nu-i bai; macar ne-am bucurat si eu am adormit zambind.  :)
totusi, daca tot ai strigat "lupul", poate apare si-o fetita ca din fotografia aceea.  :)

--- Terminare citat ---
fara intentie, mica  :angel: dar ma bucur ca ai adormit zamband  :)
da, as vrea asa o fetita, dar cine stie...cum/cand o fi sa fie mai bine pentru mine  :) ma bucur nespus de minunea asta mica pe care deja o am in viata mea, iar el nu prea lasa pe nimeni in preajma mea, nici macar motanul... :giggle: e gelos maxim..

--- Citat din: Matei din Duminică, 07 Octombrie 2012, 20:57 ---mai guess mai, de-asta ne esti? deja incepusem sa-mi fac planuri, sa pun bani deoparte pentru botez, sa scot costumul cel mai bun de la naftalina... si cand colo!
n-am avut un nepotel! (am avut ... ;D)
mai incearca, noi vom fi tot aici!

--- Terminare citat ---
nashule   :giggle: , daca asta iti e dorinta, poti pune bani deoparte, eu nu ma opun, scoate si costumul ca, cine stie, poate apare o ocazie sa-l porti  ::)
mai incerc, poate dau lovitura. cu gemeni  :2funny: atunci sa nu te sustragi, da? ai promis aici, de fata cu atata lume... ;D

micaela:
si eu mi-am dorit fetita. prima oara, a "castigat" "el", ca a iesit baietel.  :) A doua oara, i-am spus universului ca eu vreau si vreau si vreau o fetita cu ochi mari. Asa a iesit si acum imi scoate ea ochii ca de ce nu am precizat "mari si albastri"?  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă