Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (259/533) > >>

Caroline:

--- Citat din: iana din Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:23 ---O atmosfera care te inspita !

--- Terminare citat ---

Geniala greseala! Si asa s-a inventat un nou cuvant - inspira la ispita.  :D

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:49 ---si tu care faceai aici "word of mouth" pe gratis in favoarea lui magne be sase, haiducii lui sapte cai si ceai de nu stiu ce... vezi ca sunt alte lucruri care pot sa-i faca pe oameni sa adoarma zambind? foarte multe lucruri.  ;)

--- Terminare citat ---

matei, ma faci sa zambesc?  :giggle: (vorba ianei) inspita-ma! :-*
 ;D (mind your eye, enemy... cand te joci cu chibriturile...poti sa iei foc) ;D

Guesswho:
dragilor, auto-ironia mea a fost interpretata de voi altfel, insa e doar vina mea...cand spuneam ca nu-mi mai incap in piele era din cauza ca ma simteam de 90 kg intr-un corp de 52...la pachet cu greturi si alte manifestari indigeste. a trecut, slava cerului.  :)
pe voi doi nu pot decat sa va  :kissing:, Mica si Matei, cum v-ati gandit voi la toate: si la nume, si la nasi..   :giggle: :D

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Duminică, 07 Octombrie 2012, 10:47 ---dragilor, auto-ironia mea a fost interpretata de voi altfel, insa e doar vina mea...cand spuneam ca nu-mi mai incap in piele era din cauza ca ma simteam de 90 kg intr-un corp de 52...la pachet cu greturi si alte manifestari indigeste. a trecut, slava cerului.  :)
pe voi doi nu pot decat sa va  :kissing:, Mica si Matei, cum v-ati gandit voi la toate: si la nume, si la nasi..   :giggle: :D

--- Terminare citat ---

;D ce pacaleala ne-ai tras.  ;D dar nu-i bai; macar ne-am bucurat si eu am adormit zambind.  :)
totusi, daca tot ai strigat "lupul", poate apare si-o fetita ca din fotografia aceea.  :)

micaela:
nu mai stiu pe ce topic ii laudam pe bronetii din cartier ca executa constructiile bine. Nu-mi iau vorbele inapoi, insa asta-seara, cand am trecut pe langa unul dintre bloculete, am vazut ca pe una dintre fatade n-au placat caramida eficienta de 25 cm, dect cu polistiren de 2,5cm. E insuficient pentru o buna termoizolare. Si eu nu pricep niciodata de ce aceasta atat de mica economie (doar la polistiren, care e destul de ieftin) cand manopera este aceeasi. Ei economisesc mai nimic, iar locatarul pierde in timp caldura destula.... tipic romanesc. sau tiganesc?  ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă