Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Matei:
daca vrei, eu pot fi nas! hai ca numele de matei e chiar frumos, poti sa-l si mai tunezi pe ici pe colo, mathias, matteo; si daca-i fetita, vedem noi. ioana nu ar fi rau deloc ;)
oricum sa fie intr-un ceas bun!
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:43 ---sau nepotica.
daca e un baietel, sa-l cheme Matei. Daca e fetita, Micaela. ;D
--- Terminare citat ---
cum se gandeste ea la toate, dom'le! hai ca si-asa-i bine! reununt la ioana in favoarea micaelei. :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:44 ---cu bucuria acestei minunate vesti, ma duc sa ma culc. o sa adorm zambind. :)
e minunat, Guess. :kissing:
--- Terminare citat ---
si tu care faceai aici "word of mouth" pe gratis in favoarea lui magne be sase, haiducii lui sapte cai si ceai de nu stiu ce... vezi ca sunt alte lucruri care pot sa-i faca pe oameni sa adoarma zambind? foarte multe lucruri. ;)
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:46 ---cum se gandeste ea la toate, dom'le! hai ca si-asa-i bine! reununt la ioana in favoarea micaelei. :)
--- Terminare citat ---
mie-mi place si Alexia. :)
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:49 ---si tu care faceai aici "word of mouth" pe gratis in favoarea lui magne be sase, haiducii lui sapte cai si ceai de nu stiu ce... vezi ca sunt alte lucruri care pot sa-i faca pe oameni sa adoarma zambind? foarte multe lucruri. ;)
--- Terminare citat ---
da, dar nu afli oricand o veste atat de luminoasa. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă