Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (256/533) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:10 ---gata, m-ai convins! spune-le sa-mi rezerve apartamentul cu vedere la mica, te rog. daca-mi cade plafonul in cap sau o iau peretii la vale, tu vei fi cea care m-ai dus in ispita. ;) acum ai si un motiv sa te duci sa-l vezi, sa supraveghezi lucrarile de finisare, sa faci si tu niste PR si lobby in zona.  poate lasa si la pret.  ;D

--- Terminare citat ---

vezi? asa ma gandeam si eu.  privilegiul de a-mi privi in alcov, merita pretul unui tavan in cap, ;D

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:13 ---Matei, cu ce ai rezolvat greata zilele trecute? cu ce fel de ceai? parca citisem pe undeva ca ti-au dat fetele niste sfaturi......acu` arunca-le, rogu-te si spre mine ca ma incearca niste greturi, mamaaa..... :-\
da` sa nu arunci cu tufanele, da?  :D
vb serios, multumesc  :)

--- Terminare citat ---
greturi?  ::) sa ne intristam, sau sa ne bucuram?  :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:18 ---si la mine in sat exista familii de tigani dar relatia este cat se poate de cordiala, sunt oameni cu bun simt, saritori (daca i-ai prins in casa, n-ai idee cat de repede sar peste gard, ei glumesc cu asta), nu se aud scandaluri sau certuri.  ma rog, ca la toata lumea.  in schimb, steliana mi-a adus aminte, la vreo 600 de metri, pe la coltul unei ulite, sunt niste unii (nu sunt tigani) care cand le vine lor de petrecere, nu le pasa de nimeni si de nimic: dau drumul la muzica de se-aude in tot satul (astia au muzica si aparatura pentru nunti).  m-am intalnit intr-o seara cu unul dintre ei si l-am intrebat daca are impresia ca sunt singuri in sat si mi-a raspuns, da' ce, va deranjeaza muzica noastra? petrecem si noi... gata gata sa-mi dea discriminarea in clocot!

--- Terminare citat ---
nu zice nimeni ca nu sunt si broneti de treaba si civilizati, insa probabilitatea de a intalni unii din majoritatea necivilizata si agresiva este mult mai mare. Cu primii n-am absolut nimic.

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:24 ---greturi?  ::) sa ne intristam, sau sa ne bucuram?  :)

--- Terminare citat ---
e motiv de sarbatoare, mica
nici nu-mi mai incap in piele... :D

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:29 ---acum, pe o nota mai serioasa, dupa ce-am vazut la tv ca s-a intamplat cu incendiul de la blocurile din popesti leordeni, unde se pare ca au fost neglijate niste aspecte importante, esti convinsa ca "dezvoltatorii" de pe strada ta lucreaza cu ingineri, arhitecti, calcule, autorizatii in regula nu din alea obtinute pe sub mana?  din intamplare am vazut cateva astfel de apartmente, asa zis moderne, cu living american (cand aud asta mi se zbarleste parul din cap pentru ca multi folosesc termenul acesta dar putini stiu ce inseamna cu adevarat; tot o abureala sa-l pacaleasca pe omul in cautare de casa) si nu prea mi-au placut, parca erau facute dupa ureche; de parca picior de arhitect nici n-ar fi trecut pe-acolo.

--- Terminare citat ---

si pentru ca tot vorbim de constructii, spuneam ca in domeniul asta uneori "buturuga mica/detaliile mici rastoarna carul mare/cladiri imense". Una din ipotezele cauzei prabusirii turnurilor gemene (structura avea suficienta rezistenta, teoretic) a fost simpla dezgolire a structurii de metal de materialul termoizolant protector. Metalul s-a incins din cauza incendiului, s-a inmuiat si a facut ca planseele sa cada unul dupa altul, sub greutatea precedentelor. De la simpla termoizolatie... foarte stupid, nu?
Si evacuarea celor de la nivelurile superioare n-a fost posibila pentru ca nodul vertical de circulatie (scari) si central, a fost blocat de avioane si incendiile lor. Daca ar fi existat scari de evacuare in alt loc, la extremitatile cladirilor, multi ar fi putut scapa pe acolo. Erori de proiectare? situatii imprevizibile? si una si alta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă