Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (255/533) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:52 ---ei, iti dai seama ca nu am de unde sa stiu ce autorizatie au. spun doar ca, atat cat reusesc sa vad, imi pare ca executa corect (armatura, cofrare, turnare) si santierul este foarte curat, nu fac mizerie in spatiul public.
In schimb, distantele fata de vecini sunt total neregulamentare.
living american  ;D. stiu sigur ca mie nu-mi place "bucataria americana" aceea care aduce in peisajul livingului aragazul, frigiderul, oalele... ;D

--- Terminare citat ---

la bucataria americana ma gandeam si eu dar m-a luat mana pe dinainte :).  frumos ca santierul e curat si nu e mizerie in spatiul public, cum vezi in alte parti.  daca mai sapa si fundatia cum trebuie si fac toate calculele ca lumea, fara sa faca rabat la materiale, fara sa mai adauge un etaj (hai neamule ca nu-si da nimeni seama) si fara pereti despartitori din rigips, atunci, da, ar fi ceva.

micaela:
de sapat au sapat. armatura e zdravana, betonul e turnat bine (fara segregari), iar zidaria, culmea, nu e de BCA ci de caramida eficienta. Iar la exterior finisajul e ingrijit. nu stiu cum e la interior ca, desi m-au invitat sa ma duc sa ma uit, m-am ferit sa intru in relatii prea amicale cu ei.

Deci, te muti sa te uiti in dormitorul meu? vii, vii? :smitten: 
:2funny: :2funny: :2funny:

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:01 ---de sapat au sapat. armatura e zdravana, betonul e turnat bine (fara segregari), iar zidaria, culmea, nu e de BCA ci de caramida eficienta. Iar la exterior finisajul e ingrijit. nu stiu cum e la interior ca, desi m-au invitat sa ma duc sa ma uit, m-am ferit sa intru in relatii prea amicale cu ei.

Deci, te muti sa te uiti in dormitorul meu? vii, vii? :smitten: 
:2funny: :2funny: :2funny:

--- Terminare citat ---

gata, m-ai convins! spune-le sa-mi rezerve apartamentul cu vedere la mica, te rog. daca-mi cade plafonul in cap sau o iau peretii la vale, tu vei fi cea care m-ai dus in ispita. ;) acum ai si un motiv sa te duci sa-l vezi, sa supraveghezi lucrarile de finisare, sa faci si tu niste PR si lobby in zona.  poate lasa si la pret.  ;D

Guesswho:
Matei, cu ce ai rezolvat greata zilele trecute? cu ce fel de ceai? parca citisem pe undeva ca ti-au dat fetele niste sfaturi......acu` arunca-le, rogu-te si spre mine ca ma incearca niste greturi, mamaaa..... :-\
da` sa nu arunci cu tufanele, da?  :D
vb serios, multumesc  :)

Matei:

--- Citat din: steliana din Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:50 ---de cand locuiesc intr-un cartier asa-zis "etnic" nu am participat la astfel de "bucurii" ... am in schimb in blocul de vis-a-vis un tanar blond care mai incearca in wk-end instalatia de sonorizare; un simplu telefon ii reduc decibelii ...

--- Terminare citat ---

si la mine in sat exista familii de tigani dar relatia este cat se poate de cordiala, sunt oameni cu bun simt, saritori (daca i-ai prins in casa, n-ai idee cat de repede sar peste gard, ei glumesc cu asta), nu se aud scandaluri sau certuri.  ma rog, ca la toata lumea.  in schimb, steliana mi-a adus aminte, la vreo 600 de metri, pe la coltul unei ulite, sunt niste unii (nu sunt tigani) care cand le vine lor de petrecere, nu le pasa de nimeni si de nimic: dau drumul la muzica de se-aude in tot satul (astia au muzica si aparatura pentru nunti).  m-am intalnit intr-o seara cu unul dintre ei si l-am intrebat daca are impresia ca sunt singuri in sat si mi-a raspuns, da' ce, va deranjeaza muzica noastra? petrecem si noi... gata gata sa-mi dea discriminarea in clocot!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă