Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
micaela:
de ce te intereseaza apartamentul acela? :angel:
dezvoltatorii sunt clanul onoriu. Au monopolizat totul in cartier. cumpara orice teren apare la vanzare, pe loc, cu banii jos si "trosc", intr-o luna trantesc un bloculet P+2+M. Culmea e ca lucreaza foarte bine. Respecta normele, santierele sunt curate, iar ei sunt respectuosi. Saluta, ba chiar si-au cerut scuze pentru dezagrementele produse de santier. Adica nu-s probleme cu ei, recunosc. singurele incidente neplacute sunt acelea, rare e drept, cand ii apuca cearta intre ei si atunci le iese tzigania la suprafata. Tot culmea e ca de la ei cumpara "albi", in general familii tinere, prin programul "prima casa".
Mai esti interesat? sa vorbesc cu bronzatul care sta pe scaunel pe trotuarul meu (vis-a-vis de santier) si ma saluta politicos cand plec si cand vin? ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:51 ---de ce te intereseaza apartamentul acela? :angel:
dezvoltatorii sunt clanul onoriu. Au monopolizat totul in cartier. cumpara orice teren apare la vanzare, pe loc, cu banii jos si "trosc", intr-o luna trantesc un bloculet P+2+M. Culmea e ca lucreaza foarte bine. Respecta normele, santierele sunt curate, iar ei sunt respectuosi. Saluta, ba chiar si-au cerut scuze pentru dezagrementele produse de santier. Adica nu-s probleme cu ei, recunosc. singurele incidente neplacute sunt acelea, rare e drept, cand ii apuca cearta intre ei si atunci le iese tzigania la suprafata. Tot culmea e ca de la ei cumpara "albi", in general familii tinere, prin programul "prima casa".
Mai esti interesat? sa vorbesc cu bronzatul care sta pe scaunel pe trotuarul meu (vis-a-vis de santier) si ma saluta politicos cand plec si cand vin? ;D
--- Terminare citat ---
pai am explicat de ce ma intereseaza, din cauza privelistii la tine-n dormitor, n-ai scris tu asta???
si ce daca sunt bronzati? eu nu sunt rasist si nu discriminez pe nimeni. nici macar pe janos :)
iar de miza ce sa mai vorbesc? pentru asa o priveliste mai face omul sacrificii. sa nu-ti pui obloane!
micaela:
ai intra tu in relatii contractuale cu "etnia" (lor)?
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:57 ---ai intra tu in relatii contractuale cu "etnia" (lor)?
--- Terminare citat ---
cu ce-i mai grozava a mea? am mai spus ca nu fac discriminari :)
iana:
--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:00 ---cu ce-i mai grozava a mea? am mai spus ca nu fac discriminari :)
--- Terminare citat ---
Sa o rogi pe Mica sa inchirieze (pt. diversitate) un apartament in bloculetul meu, iar tu sa inchiriezi vis-a-vis.
Si oferta vine la pachet cu etnie-n dreapta, etnie-n stanga, iar in primul bloculet (ca sunt trei in curte), la parter, masaj...din acela special ;).
Joia mai ales (ca asa-i la etnie) este program special (folclor autohton). Cand strigaturile sunt prea puternice sau daca etnicul isi manifeste dragostea pt. etnica prin blande atingeri, apare si organul...si farmecul dispare :(
Dar nu-i totul pierdut...vis-a-vis s-a mutat o familie tanara si el o iubeste mult pe ea si viceversa. Este cald inca, geamurile sunt deschise si noi cu totii participam la bucuria lor. :)
O atmosfera care te inspita !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă