Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
bit:
Deci: chiar daca-mi pocneste (desi n-o sa vezi :fight: ca-s maestru la joaca cu focul si alte cele), iti zic si io ca ardelenii, ca nu-i bai, mai am una. Iote-asa! :strambatura:
Si-apoi, stii tu cum e vorba-ceea cu caii si cu cainii...(si cu stapanii) ::)
Cat despre anemie, nush ce sa-ti zic, da`pari cam palida, ce-i drept...zi-i si tu aluia de-ti da ghiont cu cornita-n coaste sa te slabeasca o tzara...
Lili Zamfirescu:
mi-a zis dracushoru' sa-ti transmit ca poate te bantuie.. >:D
bit:
Nu-i bai, suntem preteni vechi, vine periodic la mine sa-i tund coarnele. Cu flexul. Chiar, sa-l intreb de caprele tale! Or fi pe-acolo pe unde si-a dus el puradeii...
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: bit din Vineri, 05 Octombrie 2012, 15:43 ---Nu-i bai, suntem preteni vechi, vine periodic la mine sa-i tund coarnele. Cu flexul. Chiar, sa-l intreb de caprele tale! Or fi pe-acolo pe unde si-a dus el puradeii...
--- Terminare citat ---
ai mare grija ce-ti doresti, da? ca dupa, iei drumu' babelor sa-ti dezlege cununiile...si lasa caprele mele... :fight: ca numai belele mi-ai facut cu ideile tale fistichii. :fight:
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 05 Octombrie 2012, 09:37 ---deci decide-te, c-ai ametit-o pe sora 13. ce tooooot o dai de la umbra la soare si de la soare la umbra??!!! .... :fight:
--- Terminare citat ---
zau asa. zi, bit, clar: vrei blonde (doo, minim) sau nu vrei, sa stie comunitatea care-i adevaru' din sufletul tau. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă