Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:44 ---n-am scris eu toate acelea. le-am copiat de pe net.
zic eu..."fugi deochi dintre ochi, din gene dintre sprancene..." ;D si la sfrasit 'ptiu! ptiu! ;D
ti-ar prinde bine un ceai de rostopasca.
nu ti se intampla un metoclopramid prin casa? iti ia greata (si-ti lumineaza fatza). ;D
--- Terminare citat ---
multumesc pentru deochi si mai ales pentru acel ptiu ptiu, poate cine stie...
nu mi se intampla sa am nimic, m-a prins toamna ca pe greierele acela arhicunoscut, fara nici un fel de provizii. las' ca de maine, ma voi ingriji de toate astea. desi, nu stiu la ce mi-ar folosi: in tot anul acesta este prima data cand ma simt rau. sunt sigur ca daca unei femei i-ar fi rau cum imi este mie acum, nici nu cred ca l-ar fi mentionat. asa sunteti voi toate femeile, minunate, destepte, bune, intelegatoare. cand nu sunteti rautacioase, geloase sau cicalitoare. :)
micaela:
nu iau in seama provocarea, ca ai indigestie si nu stii ce spui. >:D
e bine, totusi, sa ai niste ceaiuri, nu neaparat in scop terapeutic. nu dauneaza si nici nu te coloreaza portocaliu. in plus, mai curata organismul de petale. ;D
du-te si odihneste-te. :) fa-te sanatos, ca eu cu inamici slabiti nu ma pun. sunt o gentlemena. :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 02 Octombrie 2012, 23:01 ---
du-te si odihneste-te. :) fa-te sanatos, ca eu cu inamici slabiti nu ma pun. sunt o gentlemena. :)
--- Terminare citat ---
merci de sfat, il voi urma.
ce-i al tau al tau, nu lovesti oamenii cazuti la pamant. ii strivesti cu varful condurului doar.
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 23:09 ---merci de sfat, il voi urma.
ce-i al tau al tau, nu lovesti oamenii cazuti la pamant. ii strivesti cu varful condurului doar.
--- Terminare citat ---
:) nu. chiar nu. dau tare numai cand sunt bipezi. ;D
micaela:
gresisem topicu', si viersuisem off-topic, asa ca am mutat poezela in cutiuta ei. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă