Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (242/533) > >>

bit:

--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 21:50 ---acum am o nedumerire, de ex mi-a placut spontaneitatea versurilor lui bit dar nu am voie sa i-o spun acolo... atunci ce fac? dau fuga aici si spun?

--- Terminare citat ---
Dap. Ceva de genu`"ma, parca erai mai simpatic cand erai mic"

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:05 ---m-am impiedicat si am cazut in genunchi, mi i-am zdrelit destul de tare, ma durea ingrozitor, simteam ca ma seaca la inima, m-am ridicat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, m-am ascuns dupa un tufis. si baietii plang cateodata.
asta never ever, niciodata, eu nu pactez cu doamnele portocalii. ;)

--- Terminare citat ---
si eu am practicat chestiunea. eram prea mandra sa ma vait, da' ma faceam alba ca varul.  ;D
normal ca si baietii plang cateodata. si bine fac. stupida ideea asta ca nu e "masculin" sa-ti exorcizezi emotiile negative prin lacrimi. e foarte sanatos, chiar daca e de preferat a se practica cat mai putin public. dar asta e valabil si pentru doamne, fie ele portocalii, fie cu buchete de trei trandafiri ofiliti in mana.  >:D
nici mie nu-mi plac domnii FeSeN-iti.  ;D

Matei:

--- Citat din: bit din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:09 ---Bleu. Si sa aiba si motocei, ca am 6 mitze, tre` sa aiba si ele ocupatie.

--- Terminare citat ---

am o vecina care are 12 mate! printre ele doi pisoi foarte frumosi pe care vrea sa-i dea. ii vrei? (negru cu cateva pete albe si celalalt alb cu cateva pete negre, sunt tare simpatici)

micaela:

--- Citat din: bit din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:09 ---Bleu. Si sa aiba si motocei, ca am 6 mitze, tre` sa aiba si ele ocupatie.

--- Terminare citat ---
matzele tale o sa-si sparga dintii in bile bleu, atunci. ;D

bit:

--- Citat din: micaela din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:11 --- si eu am practicat chestiunea. eram prea mandra sa ma vait, da' ma faceam alba ca varul.  ;D
normal ca si baietii plang cateodata. si bine fac. stupida ideea asta ca nu e "masculin" sa-ti exorcizezi emotiile negative prin lacrimi. e foarte sanatos, chiar daca e de preferat a se practica cat mai putin public. dar asta e valabil si pentru doamne, fie ele portocalii, fie cu buchete de trei trandafiri ofiliti in mana.  >:D
nici mie nu-mi plac domnii FeSeN-iti.  ;D

--- Terminare citat ---
Morala: da-i dracu`de trandafiri. Ia si tu un ghiveci ceva. De plastic, ca ala rezista la tavaleala.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă