Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (240/533) > >>

bit:
maxim. mai ales daca sunt si flausate.

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 17:49 ---personal, draga caro, mi se pare cel mai usor sa intocmesc o lista cu momentele cand am fost fericit, foarte fericit.  ciudat, nici unul din criteriile enumerate de tine nu ar intra pe aceasta lista: nu am fost fericit cand mi-au marit salariul sau cand din simplu scrib am fot promovat... au fost evenimente placute, m-am simtit multumit dar fericirea este mult mai mult, din pdv-ul meu :) sa simti comuniunea dintre tine si persoana iubita, sa strangi in brate primul tau copil, sa-l auzi cand iti spune tata pentru prima data, acestea mi se par momente de fericire deplina.  :)

--- Terminare citat ---

si cand strangi in brate al doilea tau copil, si-al n-lea, si cand iti spune tata sau mama in fiecare zi... :)
ba chiar si cand iti zambeste o mogaldeata pe care n-o cunosti, pe strada... :)

micaela:

--- Citat din: bit din Marți, 02 Octombrie 2012, 21:37 ---maxim. mai ales daca sunt si flausate.

--- Terminare citat ---

ma lasi sa ti le-mpodobesc cu ciucuri din margele roz?  ;D

Matei:

--- Citat din: micaela din Marți, 02 Octombrie 2012, 21:13 ---Lucia, te superi daca eu propun sa nu ne ingradim zborul imaginatiei cu prea multe reguli? sa viersuiasca cine ce-o vrea, dupa inspiratia de moment, si doua si o suta de versuri, cu rima imperecheata sau desperecheata....o poezie fara regula?  :)

--- Terminare citat ---

nu-i a buna, este a treia oara pe ziua de azi cand sunt de acord cu micaela: nu regulilor, mai ales in astfel de situatii!
am luat postarea de pe celalalt topic cu poezia, am mai facut chestia asta de a remarcat si caro.  tocmai pentru ca, citind zilele trecute nu stiu ce topic, am dat pisti o galseava pi aiasta tema, a off topic-ului... si incerc sa ma aliniez si eu.

Matei:

--- Citat din: micaela din Marți, 02 Octombrie 2012, 21:41 ---si cand strangi in brate al doilea tau copil, si-al n-lea, si cand iti spune tata sau mama in fiecare zi... :)
ba chiar si cand iti zambeste o mogaldeata pe care n-o cunosti, pe strada... :)

--- Terminare citat ---

a patra oara!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă