Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (239/533) > >>

Matei:

--- Citat din: Caroline din Marți, 02 Octombrie 2012, 17:04 ---.............. Personal, cred ca e destul de greu sa facem o lista a momentelor cand am fost fericiti. Fiindca personal e greu de gasit un criteriu unitar pentru aceasta lista, cum ar fi salariul, succesul sau ierarhia sociala. Pur si simplu, este... sau nu.  :)
Opinia mea era din punct de vedere client si strict personal.

..... La Sibiel a fost pentru prima oara in viata mea cand m-am incumetat sa cant la un karaoke, desi de participat am mai participat. De emotiva ce sunt, la prima "interpretare" solo, imi tremura rau mana pe microfon... Am mai depasit o tara.  :)

--- Terminare citat ---

personal, draga caro, mi se pare cel mai usor sa intocmesc o lista cu momentele cand am fost fericit, foarte fericit.  ciudat, nici unul din criteriile enumerate de tine nu ar intra pe aceasta lista: nu am fost fericit cand mi-au marit salariul sau cand din simplu scrib am fot promovat... au fost evenimente placute, m-am simtit multumit dar fericirea este mult mai mult, din pdv-ul meu :) sa simti comuniunea dintre tine si persoana iubita, sa strangi in brate primul tau copil, sa-l auzi cand iti spune tata pentru prima data, acestea mi se par momente de fericire deplina.  :)

clara39:
sensibila lista...

Caroline:

--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 17:49 ---personal, draga caro, mi se pare cel mai usor sa intocmesc o lista cu momentele cand am fost fericit, foarte fericit.  ciudat, nici unul din criteriile enumerate de tine nu ar intra pe aceasta lista: nu am fost fericit cand mi-au marit salariul sau cand din simplu scrib am fot promovat... au fost evenimente placute, m-am simtit multumit dar fericirea este mult mai mult, din pdv-ul meu :) sa simti comuniunea dintre tine si persoana iubita, sa strangi in brate primul tau copil, sa-l auzi cand iti spune tata pentru prima data, acestea mi se par momente de fericire deplina.  :)

--- Terminare citat ---

A fost mutat topicul pe chat.  ;D

Stiu ce spui. Eu ziceam ca nu exista un criteriu unitar pentru a fi fericit.... doar pentru valorile exterioare noua exista criterii general valabile.

bit:
Deci da. Inseamna ca io pot sa-mi pun sosete albe la bocanc. Calcate la dunga.

Caroline:
Daca asta te face fericit...  :strambatura:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă