Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (234/533) > >>

cineva:
inceaca cu ceai de tei...
cand va ajunge la limita reala de suportabilitate, va pune punct singura(persoana)
pana atunci, "Am învatat ca poti continua înca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti."
cat despre accesoriu, vad ca se lasa cu bubuieli pe aici , si am zis sa fiu cumva protejat :P

micaela:
he-he... persoaana a atins limita suportabilitatii de n-spe ori. de n-spe ori a "decis" sa o rupa definitiv si de n-spe ori nu a rezistat asalturilor de o tenacitate uluitoare.
eu cred ca singura sansa e 'cui pe cui se scoate", dar nici aceea nu-i la indemana, ca nu-i mai trebuie nici cui, nici surub, nici holsurub, cu sau fara diblu, nici nit etc. :)

da-ti harnasamentu' jos, ca ai nimerit intr-un moment nepotrivit. de obicei suntem o comunitate pasnica.  :)

cineva:
daca atingea acea limita, nu era nevoie sa "decida" nimic...o rupea definitiv pur si simplu. quo vadis

micaela:
esti un bun teoretician. viata demonstreaza ca o convingere rational adoptata cu fermitate, poate fi rasturnata de nebunia inimii.
teoretic vorbind, da, as putea sa-ti dau dreptate. practic insa, am vazut ca se poate sa-ti atingi limita de suportabilitate pana crapi ca pietrele.  :)
lasa... e greu de inteles daca nu traiesti asa ceva... nici eu n-as fi crezut ca e posibil, daca n-as fi vazut.

cineva:
tu ai impresia ca "viata" asta a fost traita doar de tine si ca doar tu ai experienta "vietii" ???  ;D
o apa linistita ascunde de obicei un abis pe care nu-l observi din suprafata calma si nemiscata a ei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă