Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 15 August 2012, 22:29 ---Hai bre, e prea complicat. Ai Windows? Ai Paint! Cu ala mere fara sa te doare capeul. Insa doar text pe poze, da? Fara fitze (cu tz)!
--- Terminare citat ---
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 16 August 2012, 09:52 ---guess vad ca deja ti-au raspuns caroline si bitek; photoshop eu nu folosesc, prefer site-urile on line de editat fotografii gen lunapic.com sau drpic.com in care incarci poza ta din calculator si acolo poti sa ii adaugi text.
--- Terminare citat ---
multumesc :)
am incercat ce mi-a indicat bitek, urmeaza sa testez si ce mi-ai spus tu, gabi, apoi aleg ce e potrivit pt mine.
bit:
Bre draghe, Photoshop pentru "pro`s". Si pentru manipulari serioase de imagine (par egzamplu:
Fotoshop by Adobé hi hi! sunt rau, stiu!). Si apropos, tre` sa stii (chiar bine!) si ce sa faci cu el. Altfel...
Revenind la mioarele noastre, pentru retusuri mici si chestii minore (gen crop, resize, o corectie mica de culoare, lumina sau saturatie...si tot asa) poti folosi si Picasa. Care pe deasupra e si un organizer excelent pentru arhiva ta de imagini.
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Joi, 16 August 2012, 21:41 ---Bre draghe, Photoshop pentru "pro`s". Si pentru manipulari serioase de imagine (par egzamplu: hi hi! sunt rau, stiu!). Si apropos, tre` sa stii (chiar bine!) si ce sa faci cu el. Altfel...
Revenind la mioarele noastre, pentru retusuri mici si chestii minore (gen crop, resize, o corectie mica de culoare, lumina sau saturatie...si tot asa) poti folosi si Picasa. Care pe deasupra e si un organizer excelent pentru arhiva ta de imagini.
--- Terminare citat ---
ei, pare prea complicat pt mine. in plus, io vreau doar ceva simplu, text pe poza...
pozele mele sunt ok asa, fara modificari. dar cine stie peste vreo 10 ani? s-ar putea sa-mi amintesc de postarea ta ;D
transformarile sunt fantastice, dar asta e o iluzie, singura care nu minte si reda realitatea e....... oglinda. deocamdata suntem bune prietene... :D
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Joi, 16 August 2012, 21:41 ---Fotoshop by Adobé
--- Terminare citat ---
super tare asta, mi-a placut ! stiam eu cate ceva dar nu ma asteptam sa poti schimba chiar atat de tare cu retusuri din "taste" !! :magic:
bit:
Hai bre Gabi, nu se poa`! All the ladies in the showbiz love Adobé!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă