Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (221/533) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Joi, 05 Iulie 2012, 01:02 ---Cum impaci noul (flash mob-ul) cu vechiul (muzica clasica)?
Som Sabadell flashmob
Hai ca-i frumos!

--- Terminare citat ---

Nu este doar frumos; este exceptional dupa parerea mea! Am vazut de mai multe ori prin alte tari si imi place la nebunie!
De ceva vreme la Universitate in Bucuresti chiar in parculetul mic de langa spitalul Coltea  se tin in serile de week-end (sambata si duminica ) astfel de mici concerte de muzica! Au un repertoriu destul de accesibil si atractiv ( Ennio Moricone, Vanghelis, Bizet etc ) si este destul de multa lume.
Recunosc ca mai dau cate o raita pe acolo si ma bucur ca un copil!   :angel: :blush:   

Visul unor simfonii de vara

Caroline:

--- Citat din: bitek din Joi, 05 Iulie 2012, 01:02 ---Hai ca-i frumos!

--- Terminare citat ---

Doar frumos?! No comment!  :thumbup:

Emi 53:
Frumosul ,in cazul acesta muzica si atitudinea este limbajul universal ,al sufletului , nu are varsta ,nu are granita,ne regasim totii. SUPERB.

bit:
Deci copii, luati jucariile si hai incoa, ca deja e groasa gluma. Si p-orma  :fight: si  :ban:
Guppy, uite ti-am adus acvariul aci  :P (si mie tigaiaaa  >:D. Nu de alta, da` nu ma omor dupa sushi  ;D)

adda:
lasa ca macar guppy nu e agresiv :P e ideal la casa omului ...deci lasa tigaia  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă